Volt már olyan, hogy teljesen kicsináltak a munkahelyeden?
Külföldön romanokkal kellett laknom(!)es dolgoznom, az alja tipusuval egyedül magyarként, mig ök klànban ellenem.
Irigyeltek utáltak, furtak, loptak, hatam mögött rosszakat terjesztettek, igy kitalàltam hogy felveszem a "keleti bölcs"stilust.
A legszemettebbel valtottam par szot az életèröl pl vajon miért erzi ugy magàt hogy folyamatosan tàmadnia kell, milyen lehet neki az élete. Erdekes de meg is nyilt es többször is valtottunk ilyen "lelkizös"mondatokat annak ellenère hogy kb ölni is tudna.
De plusz kihasznaltam hogy a munkaeröközvetitöm egy nagy àllat kemény pasi es azt hitték hülye ésszel hogy be vagyok védve.
Én nem adtam fel mert az volt bennem hogy tuti biztos extra jol keresö àllàst en nem fogok miattuk passzolni az biztos. Menjenek ök a p. csaba azert is kitartok foggal körömmel. (Jattal együtt kb 2000 eurom lazàn megvolt havonta)
Szoval közben amik mentek. Egyiket kirugtàk, màsiknak balesete lett, harmadik valami balhè miatt ugy döntött hogy visszamegy azokkal akikkel jött, plusz volt aki lqrvazott, odamentem hozzà hogy jol hallottam e,erre elmosolyodtam hogy rendben holnap meg is beszéljük (jelezve hogy szépen bemàrtom az àllat közvtitömnél ez volt a belépöje es onnanstol neki annyi),erdekes de masnap igy hirtelen el kellett utaznia :D
Szoval par honap utan azt vettem észre egyes egyedül maradtam egy roman sem volt màr es felvettek angyali cseheket akik irto kedvesek udvariasak tünemények voltak.
Azutàn lett egy magyar munkatàrsam. Ez is érdekes: ugyanazt kezdte müvelni mint a romanok, lopàs, pletykàk a hàtam mögött, kavaràsok..
Szoval a lényeg:én csak célt nézek. Nem a kollektiva fog meghatàrozni az biztos. Ha a fizu gàz lett volna, bizti nem tartok ki, nem lett volna mièrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!