2/17 anonim válasza:
Május végéig biztosan, egyelőre addig hosszabbították meg az intézkedéseket a cégnél.
3/17 anonim válasza:
Valószínűleg június végéig többé kevésbé otthonról fogok dolgozni, mondjuk heti 3 napot, ahogy eddig is
5/17 anonim válasza:
Mi még egyenlőre itthon,szerintem május végéig,bár konkrét időpont még nincs.
6/17 anonim válasza:
Nekem nem is volt, csak 1-1 napot engedélyeztek.
7/17 anonim válasza:
Nálunk még nem szabtak határidőt. Fogalmuk sincs. Ebben a hónapban tuti. Nekem ez azért is érdekes, mert csak 2 hete kezdtem a cégnél, és a munkatársaimat, köztük a főnökeimet sem láttam még. Csak skype-on,mobilon, emailen beszélgetünk. Nem ismerném meg őket az utcán. De a kérdésre visszatérve: májusban még tuti home office, tovább senki sem lát az időben. De hivatalosan nem tudják, meddig vagyunk home office-ban.
8/17 anonim válasza:
Én tüdőbetegség miatt vagyok itthon 2 hónapja és úgy néz ki, hogy 3 hónapot még itthon leszek(akkor megyek legközelebb kontrollra). Az orvosom meg nem javasolja, hogy emberek közé menjek(egyébként is köztük dolgoznék). Úgyhogy egy darabig maradok még otthon. A home office részben megoldhato lenne, de ez a jövőben fog kiderulni, hogy mi hogyan lesz.
9/17 anonim válasza:
Július közepéig tuti, de lehet, hogy augusztus közepéig. Ezt a részét nem bánom.
10/17 anonim válasza:
Már jóval a vírus előtt is gyakran volt home office, június vége sem viztos még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!