Mi lehet az oka, hogy a főnök nem mer szólni a gyengébb teljesítményű dolgozónak? Tovább lenn
A. Felmondasz.
B. Visszább veszel a tempóból, - mert a külső jelek arra, utalnak, hogy a gyengébb teljesítmény is elég ahhoz, hogy megkapd ugyanúgy a fizetésedet.
C. Nem másokkal foglalkozol és dolgozol a saját tempódban tovább.
Nem tesz ellen mert ezt ő alakítja így ki.
Neki kellenek a besugók, spiclik akik mindent vissza mondanak.
Tudom mert ahol voltam én is cégnél, még beszélgetett velem a főnök és konkrétan megmondta hogy "megbeszélhetjük" a dolgokat.
Én nem voltam erre vevő , na én kaptam a legrosszabb munkákat állandóan, alig kerestem vele mert teljesitmény bérezés volt és el is kellett jönnöm.
Pocsék a főnök - azaz nem való vezetőnek -, és/vagy azok, akiket nem tud helyrerakni, vagy nem akar, mind csókosok.
Ha felmondasz, előtte gondold át. Mennyi pénzt kapsz, milyen a munka, szereted-e, mennyire tudod magad a munkában függetleníteni a hülye kollegáidtól? A motiválatlanság az baj, az nagyon jó ok - egyes számú helyen levő ok! - arra, hogy azonnal vagy mielőbb dobbantsd onnan.
Egy jó tanács: az ilyen típusú vezetőkkel a felmondást úgy kell beadagolni, mint a nyűgös, beteg gyereknek a kanalas orvosságot. Ésszel. Mert amilyen gyenge, gyáva és erélytelen ő maga, olyan aljas is tud lenni azzal, aki nem az.
Úgy mondj fel, olyan okosan, hogy a főnök hálás legyen érte. Ha okosabb vagy, mint ő, menni fog.
Sok sikert!
Ilyen ez a szalag munka.
Váltani kell.
Ugyanabban a cipőben evezünk. Én vagyok az, aki hajt, mint az állat, mások helyett dolgozik, mert valakinek el kell végeznie a munkát, és ugyanannyit kapunk.
De ha én próbálok visszavenni, akkor jön a főni, és ötletel, hogy mit kéne még megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!