Hogy lehet ignorálni a szemétkedő főnököt?
Senkivel se kedves, de most engem vett célpontba és velem a legbunkóbb. Nekem ez olyan rosszul esik, hogy félek bemenni, sírok a munkahelyi wc-ben, egyszer nem bírtam és ő előtte is eltört a mécses. A gond az, hogy sokszor tőle kell kérdezni, van olyan munka, amit ő ellenőriz, neki kell jóvá hagyni, tehát muszáj vele beszélnem.
A munkatársaim szerint, mivel ő a főnök, bármit megtehet, úgyhogy ne szóljak neki vissza és maradjak kedves, ne foglalkozzak vele, viseljem el. Nagyon nehezemre esik ehhez tartanom magam.
Hogy ignoráljam, hogy ne lássa rajtam, hogy félek tőle? Mert gondolom attól csak jobban belém fog kötni. Munkahelyet meg nem tudok váltani a kialakult helyzet miatt még jó pár hónapig.
"A munkatársaim szerint, mivel ő a főnök, bármit megtehet, úgyhogy ne szóljak neki vissza és maradjak kedves, ne foglalkozzak vele, viseljem el."
Jellemző, szánalmas felfogás. Bármit megtehet?... Hol élünk, a középkorban?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Én ezt tettem, sok munkáltató/főnök most ezzel a vírushelyzettel nagyon vissza él, sok kis droid meg beáll a sorba, mert félnek attól, hogy nem lesz munkájuk.
Nem visszaszólni kell, hanem nyugodt körülmények között négyszemközt beszélni
És arra kell rávilágítanod, hogy milyen előnyökkel jár, ha kedves veled, mennyire jobb lesz úgy a munkád. Elvileg érdeke neki, hogy a beosztottjai jól érezzék magukat. Ez kommunikáció nélkül pedig nem megy. (persze egy igazi főnök maga kezdeményezi ezeket a beszélgetéseket. Szóval ez valami balf🤫sz ember lehet)
"Ráadásul pont azzal vádol, hogy semmiben nem vagyok jó, ha meg pont ő ellenőrzi a munkámat, akkor kapva kap az alkalmon és szétaláz a többiek előtt."
Kérdezd meg tőle,hogy ha ez igaz,akkor miért alkalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!