Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnám őt ignorálni?...

Hogyan tudnám őt ignorálni? Miért ennyire nehéz ez? 18/f

Figyelt kérdés

Egyik elég jó barátom elég rendesen átvert, kiszúrt velem. Nagyon haragszom rá, nem is akarom hogy a barátom legyen már, de egyszerűen nem tudom ignorálni őt, hiányzik ha nem írunk / dumálunk.

Minden nap találkozunk, ezért is olyan nehéz. Azt már észrevehette hogy én nem keresem őt, nem megyek utána, ha bármi kell nem kérem az ő segítségét, inkább másét.

De még mindig nem közömbös nekem...

Hogyan tudnám őt teljesen figyelmen kívül hagyni? Látni sem akarom őt, de mégis hiányzik a sok ökörködés meg ilyenek...

2019. nov. 7. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Miért adod ki magad fiúnak, mi ez a mániád, kicsim?

De még mindig nem közömbös nekem...

Tudod mikor ír le ilyet egy 18 éves fiú. Tiszta hülye vagy, nyugodtan írhatsz kamukérdéseket nőként, akkor kaptál volna választ is.

2019. nov. 7. 17:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy jött ez neked, de rohadtul nem vagyok lány 😀
2019. nov. 8. 12:45
 3/3 anonim válasza:

Miért akarod vele megszakítani a kapcsolatot, ha ennyire hiányzik? Döntsd el, hogy megtudsz-e bocsátani neki. El tudod-e felejteni neki, amit tett. Ha igen, akkor tényleg bocsáss meg és ne emlegesd fel neki. Nem jó egy hibáért szenvedni hosszú ideig. Bízol abban, hogy ezután nem fog ilyen megtörténni?

Ha vannak aggályaid, de ennyire hiányzik, akkor inkább próbálj beszélni vele, hogy újra megbízhass benne. Biztosan segítene, ha meg tudnád beszélni vele. Nem tudsz közömbös lenni iránta. Erre nincsenek praktikák.

Volt egy legjobb barátnőm. 2 alkalommal is annyira megbántott mikor 18 éves voltam, hogy nem tudtam megbocsátani neki (nem is tudta, hogy tudok róla. Olyan helyen voltam, ahol hallottam mit mondott másoknak rólam - nem hallgatóztam, csak nem tudta, hogy a szomszédos faház és a másik közötti közös fal nem ér le a földig). Olyat mondott, ami szerinte úgy történt, pedig nem. Évekig bántottak miatta. 11 év telt el, azóta is bánom. Most kezdünk újra barátkozni egy ideje, de nem lehet meg nem történté tenni a dolgokat. Azt, hogy lemaradtunk egymás fontos pillanatairól, stb. Én is köszöntem neki, néha beszélgettünk, de nem kerestem őt, azóta is bánom. :(

Ha nem tudsz megbocsátani, akkor meg ne foglalkozz vele. Legjobban úgy tudod őt lekoptatni, ha nyílt lapokkal játszol. "bocsi, ezt tetted. Ne jópofizz, nem tudok megbízni benned". Nem szó szerint, de ez a lényeg. Ha te nem tudod elfelejteni, de el akarod, akkor oldd meg, hogy ő se akarjon.

Remélem segítettem.

2019. nov. 19. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!