Csak latasbol ismerem, de nagyon tetszik . Hogy tudnam elfelejteni?
A nyar elejen voltam ifi taborban es mar masodik nap meglattam egy fiut, aki nagyon megtetszett. Probaltam megmagyarazni magamnak, hogy ez csak kulso es nem ismerem igazabol , de igy a tabor ideje alatt egyre tobb mindent megtudtam rola (masoktol) es kiderult, hogy o is enekel, meg dobol , ahogy en is.
Egesz tabor ideje alatt nem mertem vele beszelni ,de utolso nap vettem a batorsagot es megkertem, hogy magyarazzon el valami ritmuskepletet, mert hallottam , hogy o is dobos es jo lenne, ha tudna segiteni.O nagyon kedves volt , de sajnos 2 perc alatt megmutatta es mar kezdodott is a program es tobbet nem volt ra alkalom, hogy beszeljunk.Meg be sem mutatkoztunk egymasnak :(En 15 eves vagyok es o 17 .A legnagyobb gond az, hogy o erdelyben el en meg pesten. A szuleimmel 2 honaponta szoktunk abba a varosba menni , ahol o el, mert ott elnek rokonaink. Gondoltam, elmehetnenk a gyulekezetukbe, de hosszu tavon ez azt hiszen , hogy csak megrosszabb lenne.. mert remenykedni kezdenek es csak jobban szenvednek...szerintetek eselytelen, hogy valaha legyen koztunk valami?!5L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!