Ez a kolléganőm mit érez? (diákmunka)
Figyelt kérdés
Az elejen nagyon jófej volt velem, most meg általában flegma, néha kirohog mással, van h megdicser rajtam vmit (ruha, ékszer) de olyan is volt h egy Gatyamra megkerdezte h ez a egy futonadrag (nem az volt lol). Meg amikor nevetek viccelődve mondja h hahhaha úgy nevetsz mint egy boszorkány. Nem értem hogy mégis mi baja lehet velem én mindig kedves vagyok hozzá, pedig nagyon visszataszítónak találom van egy alapvető erőszakos stílusa is az csajnak. Én 19 éves vagyok ő pedig 242020. ápr. 26. 20:51
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg ellenszenvet. Ha mindenkivel ilyen, akkor viszont csak simán tahó.
2/8 A kérdező kommentje:
Alapvetően néha fura, de én nem tettem semmi rosszat :D tényleg, mindig kedves voltam vele
2020. ápr. 26. 21:24
3/8 anonim válasza:
Vannak emberek akik simán nem kedvelnek és ennyi.Bár ez nem jogosítja fel,hogy így viselkedjen.Neki hozd fel inkább,az is lehet,hogy egyszerűen ilyen a szemilyisége.(Nem írtad,hogy másokkal is így viselkedne.)Ha a szavak nem hatnak és nagyon zavar,kerüld el/keress másik munkát.
4/8 anonim válasza:
Ne legyél kedves vele ezentúl, ha ő bunkó, akkor legyél Te is az vele.
Vannak olyan kifordult kretének, akik akkor érzik jól magukat, ha bunkók. Pláne, ha látják a másikon, hogy egy kis kedves valaki, akitől biztos nem kap semmilyen bántást.
Szépen küld el a rákos ttves telibevert köszvényes francba.
Az ilyen furkálódó, csipkelődő, "túl őszinte" emberek nagyon ki szokták verni nálam a biztosítékot.
5/8 anonim válasza:
A nagyon nagy tahó a kedvességet gyengeségnek véli, ezért azt tanácsolnám, hogy vegyél vissza a kedvességből, legyél vele közömbös és kimért.
6/8 anonim válasza:
Könnyen lehet hogy egyszerűen jobb csaj vagy mint ő és erre féltékeny. Ez mondjuk tipikus a nőknél.
7/8 A kérdező kommentje:
Persze, az biztos, hogy szebb vagyok nála meg okosabb is, bár az önbizalma neki sokkal nagyobb... Valamint tok sok emberrel meg szuper aranyos...
2020. máj. 14. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!