Ti mit szólnátok ahhoz, ha egy magasabb beosztású, bár csak kollégátoktól azt hallanátok, hogy: "Használtautót olyan venni, mint használt óvszert. "?
A cég ahol dolgozom, a korona vírus krízis kapcsán kültött ma szét gépjárművekkel kapcsolatos újabb körlevet. Ellöbbiről jutott eszembe, a kérdésem tárgya.
Kívételesen szerencsés vagyok, mert személyesen nem érint. Már az egyetemi sikeres felvételre, a korábban vidékre költözött apai nagyszüleimtől új autót kaptam. ... A hasonlattal élő kollégám Nyugat-Europában született, viszonylag gazdag magyar nemesi családban.
"nagyon sok férfinál bevett gyakorlat, hogy maszturbál a piros lámpánál"
Krwaélet, lebuktam...
#21 :D
Amúgy meg használtautó ha nincs telebagozva, egy alapos takarítás után, könnyen lehet tisztább mint egy jó szállodai szoba. ...
Szóba került ez a kollégám - írásban - a "autó használat"/"kilóméter pénz kapcsán és másnak is, bár finomabban tett hasonló megjegyzést a használtautó vásárlásról.
+ kérdés: Jól tettem, hogy nem idéztem ezt, egy érintettnek? - tuti, úgy én lettem volna a bunkó.
Ez nem sznobsàg. Hanem nem ért a kocsikhoz.
Ennyi erövel be lehetne zàrni a luxus hoteleket is mert elötte màsok k.féltek az àgyban.
En sem kizarolag szexualis használatot ertettem luxushotel alatt. Hanem elvégre az is hasznàlt mégis sznobok is élnek vele.
Ö nem sznob hanem hülye
A kérdés használati tárgyak, használt vásárlásának teljeskörű elutasítotságáról tanuskodó kijelentés volt. Én is érzek némi ellentmondást, abban hogy nem csak általunk vásáról tárgyakat használunk, és azokat sokszor nem elsőként használjuk. De azt értem, mi a különbség használt dolgok vásárlása és egy hotelban való megszállás közt.
Az érzéketlen sznob hozzáállása, és még csak nem is a nekem szánt személyes sértettés miatt zavar.
Túl ragoztam.
Hát olyanak is mondta most, aki új céges autóval jár, de még csak használtautót vett eddig. Ő lenyelte. Bár háta mögött szidta mint a bokrot.
...
Ha újra szóba hozza nekem, akkor elmagyarázom neki, hogy nem mindenki olyan szerencsés mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!