Ti mit szólnátok ahhoz, ha egy magasabb beosztású, bár csak kollégátoktól azt hallanátok, hogy: "Használtautót olyan venni, mint használt óvszert. "?
A cég ahol dolgozom, a korona vírus krízis kapcsán kültött ma szét gépjárművekkel kapcsolatos újabb körlevet. Ellöbbiről jutott eszembe, a kérdésem tárgya.
Kívételesen szerencsés vagyok, mert személyesen nem érint. Már az egyetemi sikeres felvételre, a korábban vidékre költözött apai nagyszüleimtől új autót kaptam. ... A hasonlattal élő kollégám Nyugat-Europában született, viszonylag gazdag magyar nemesi családban.
Szerintem is bunkóság, leszólni azokat az embereket, akik nem tehetik meg hogy új autót vegyenek. Legtöbb magyarországi, a szakmájában legtöbbet nyújtó orvos sem teheti meg például.
Amúgy a szex az autóban egy elterjedt szokás. Minnél drágább újonan egy autó, annál valószínübb, hogy használják szexre is.
Szerintem sem volt - finoman szólva szép - ?~elszólás~? a kollégám részéről amit mondott.
#12 Már a negyedik új atom van, második ebből amit én vettem. Most prémium mârkás német autóm van. Tehát a 7-es mototorizáltságától függ melyik az erősebb. Letolni
Nem felvágásból írtam magamról. Arról van szó csak, hogy én eddig olyan autót vettem amilyen akartam. Ebben olyan vagyok mint a fent említett kollégám.
De ilyent, amit mondott én nem mondanék még neki sem. Igaz nem is gondolnék.
Csak sok minden eszembejutott róla.
Várok még válaszokat a kérdésre!
#18 Egy durva elszólása miatt? Jó tényleg durván sznob. Velem bíztos az a baja, hogy nem vagyok "kékvérű"/"nemesi szarmazású".
Meg hogy nem bratyizok vele. De amúgy ritka becsületes és korrekt kolléga.
#19 A komolyabb problémák jelemzően például facelift-ig kiderülnek, ha tudják orvosolják akkor. De a kifutó modellek meg már túl vannak egy első tulajos használati időn.
Mind a két új választ (is) köszönöm!
Sok mindent, ami mások válaszában olvastam nekem is eszembe jutott. Nem rúgozram rajta. Ha nincs ez a korona krízis lehet át is síklok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!