Ti dolgoznátok havi netto 155 ezerért?
Nekem változó a fizetésem, mert van túlóra lehetőség, de egy sima hónapban kicsivel kapok csak többet. Itt keleten ez nem is számít olyan rossznak, de nyilván lehetne sokkal jobb is és remélem idővel majd lesz is.
24/L
OMG...ennyit költők ruhára / hó Bocsi.
Az nagyon kevés :(
Akkor én meg semmit sem szólhatok :) el sem mondom hogy mennyit keresek , jóval többet mint a 15# kommentelő.
És ez a nettó bérem.
Amúgy külföldön többre jutnal, akar alap angol tudással is!!!
Utolsó nyugodtan leírhatod itt a gyakorin 1 millió nettót elég gyakran szoktam látni :D
31-es
Hát igen én is keleti vagyok pont. Csak ugye itt nincs túlóra, maximum néha van egy kis pótlék, de nettó 160 nál sose jön ki magasabbra, és az se sokat ér hogy kajára nem kell költenem semmit mert az is jár minden napra. Akkor is nagyon nagyon sovány pénz ez, nettó 250-el már elégedett lennék.
Annyi azért nincs. 600e
Ha maszek munkám is van +100-200e. Kb.
"A mostani munkám már a tanulmányaimmal kapcsolatos (diploma csak jövőre lesz), 160-at kapok. "
Nekem lassan 15 éve kezemben az 1. diplomám (és azóta még kettő mellé, a legutóbbi mesterdiploma 2 éves) és 130 nettót kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!