Ti dolgoznátok havi netto 155 ezerért?
Én dolgoztam ennyiért. Becsületesen, lelkiismeretesen és normálisan csináltam a munkámat ugyanúgy, mint most, mikor jóval többet keresek.
Folyamatosan igyekszem fejlődni és tanulni, ennek is köszönhető, hogy most sokkal jobb anyagi helyzetben vagyok.
Igen dolgoznék!
Hova kell menni? Most 130-at kapok, nagyon szívesen váltok 155-re! Hova kell menni?
De van olyan ismerősöm aki 2 hete még egy 370.000 bruttós állásban ült, most állása sincs, és ő is menne örömmel.
Ha ott nincs előrelépés, akkor keresel olyan helyet, ahol van.
Havi 100-at kerestem eleinte, aztán jött egy jobb ajánlat, havi 140. Az első szakmai munkámat rá egy évre kaptam meg a korábbi tapasztalataim alapján, 160-ért, majd egy másik helyre mentem 250-ért. Mikor végül megszereztem a papírom is és volt mögöttem 3 év szakmai tapasztalat és pozitív visszajelzések, 430-ért kaptam állást. Itt dolgozom jelenleg is.
Szóval ja, hajrá.
Túlórázz, ha van mód rá,
Vagy magasabb órabér kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!