Miért változott meg a főnököm hozzáállása személyemhez mióta egyetemre járok, ha a melóval nem ütközik?
Figyelt kérdés
Szeptembertől újra egyetemista lettem, levelezős mesterképzés.
A melóval ez eleve nem ütközik mert szombaton vannak az órák. Mióta meg vírusbumm van még annyira se.
Mégis a főnök, noha eleve nem volt egy kellemes ember, mióta megtudta hogy egyetemre járok (ez csak idén feburában történt, 1 egész félévig nem is tudta) azóta durva velem verbálian.
Mi a baja neki? A melóból nem maradok ki miatta ez nem lehet a gond.
Vajon csupán anyni a gondja hogy tudja ahogy elvégzem le is léptem? Vagy még el se végeztem, már le is léptem?
Ugye ez mester, csak 4 félév, és már a 2. félév megy, még 1 évecske és végzek. És akkor biztos hello lesz, vagy még előbb.
Ez lehet a baja?
2020. ápr. 5. 14:23
1/2 anonim válasza:
Az is lehet a baja,hogy lelépsz,de lehet sima irigység is.Ha eleve nem kellemes ember ahogy írod,lehet egy kisebbségi komplexusa,amit durvasággal kompenzál.
2/2 anonim válasza:
Persze, hogy ez. Csodálkozol?
Ha a munkádat nem üti, meg sem kellett volna mondani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!