Mitől-, és miért változott meg ennyire a társadalom hozzáállása?
Nekem 3 öltés miatt kellett bemennem a megyei kórházba, utoljára kb 17 éve voltam kimondott kórházban akkor még gyerekként, most pedig megtapasztaltam azt a fene nagy felelősségérzetet az ott dolgozóktól... A színvonalat tükrözte a hozzáállás megcsináljuk de "eredj a f____a", szinte én szégyelltem magam amiért kötelezően oda kellett mennem, én tehetek arról hogy az a rohadt orvos nem aludt előtte kitudja hány órája? A sebkötöző miután megcsinálta a kötésem, 5 perc után már bóbiskolt..... Dolgozó emberként tudom jól hogy ha nem pihen az ember akkor ilyen ingerült hülyévé válik..., egyszer-kétszer meglehet csinálni, 12 órás műszak után én is utaztam 300km-t autóvásárlás miatt, amit még haza is hoztam, és akkor voltam ébren pontosan 26 órája...
Ezek a példás szakemberek fillérekért dolgoznak, így semmi motivációjuk nincs, kb ugyanúgy él egy orvos már, mint egy kohászati melós abból a nettó 170-250e ft-ból.
Így nem csoda ha maguktól nem törik magukat, engem úgy neveltek, hogy mindig úgy kell viselkedni másokkal ahogyan én is elvárom, hogy velem tegyék.
Köszönöm 1-es a példát.
Kár, hogy más meg nem érti a problémát, ezek szerint minden "szupcsi"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!