Több pénzt kap az új kollegám, mint én pedig 90% úgyanazt dolgozik mint én, te mit tennél?
Figyelt kérdés
Voltál már hasonló helyzetben?2020. ápr. 3. 12:14
2/28 anonim válasza:
Mi az, hogy 90%? Ha mas munkakor, csak sok feladat ugyanaz, akkor ez van.
3/28 anonim válasza:
Sok helyen egyénileg egyeznek meg a munkavállalókkal, ezt hívják bértárgyalásnak. Lehet nyelvtudás miatt is többet kap, vagy más egyéb végzettség vagy kompetencia miatt.
4/28 anonim válasza:
Ez teljesen normális dolog. Ezért is van az hogy nem volna szabad a munkatársaiddal a keresetről beszélni.
5/28 anonim válasza:
Semmit ne tegyél. Nem kötelező ugyanannyi bért adni. Voltam már olyan helyzetben, amikor 20 emberből nekem volt a legalacsonyabb a fizum, mert elbénáztam a felvételin, aztán olyan is, amikor engem vettek fel jóval több bérért, mint amit a többiek kaptak, mert annyit kértem, és szükségük volt rám.
6/28 anonim válasza:
Ez így normális. Mindenki annyi pénzt kap, amennyiben megegyeztek. Ha te belementél a kevesebb pénzbe, akkor te annyit kapsz
7/28 anonim válasza:
Meggondolnám, hogy ilyen körülmények között ott akarnék-e dolgozni a továbbiakban, és ha igen, akkor nem tipródnék ezen tovább, ha meg nem, akkor lelépnék.
8/28 anonim válasza:
" Ha te belementél a kevesebb pénzbe, "
Hát tőle soha senki se kérdezte meg mibe "megyek bele" megmondták ennyi a bér, ha jó jó, ha nem ott az ajtó.
Soha semmiféle bérmegállapodás béralku nem volt. Ennyi a bér maradsz vagy mész.
9/28 anonim válasza:
"te mit tennél?"
Saját.
Dolgommal.
Foglalkoznék.
10/28 anonim válasza:
Figyelj, én közalkalmazott vagyok, akárcsak kollégáim. Mindenki minimálbért kap. Én is annyit keresek, mint az, aki már 20-30 éve a pályán van. Politika az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!