Megosztja a koronavírus a dolgozó vagy az éppen nemdolgozó vagy hone offic-ban dolgozó embereket?
Ezt a részét én se értem, amit 78%-os mond.
Az én környezetemben is mindenki kérdezi egymást, hogy bírod a home office-t?
Azt a részét, hogy reggel nem kell teljesen kicsípnem magam reggel? Hogy másfél órával később kelhetek? Nem telik drága idő a túlzsúfolt tömegközlekedésen aszalódással? Hogy teljes csendben tudok végre dolgozni? Hogy a kollégákkal igazából ugyanúgy tudok kommunikálni, sőt, volt, akivel az irodából is teamsen beszéltünk, mert helyileg máshol dolgozik...
Vagy azt kellene utálni, hogy ha 17-kor kilépek a rendszerekből, bekapcsolom a saját laptomat, zene és kezdek is edzeni és az edzéssel akkor végzek, amikorra hazavergődnék?
Vagy azt kellene nehezen viselnem, hogy munka után és az esti egyetem távoktatása előtt van időm elmosogatni? Van időm kenyeret kenni vagy zabkását készíteni, nem egy random pékségbe kell beszáguldani a Móriczon majd onnan rohanni tovább az egyetem felé?
Ha az lenne a kérdés, hogy bírod, hogy esténként nem mozdulhatsz ki egy-egy sörre, biliárdra, kirándulásra barátokkal, azt megértem.
De ha az a kérdés, hogy bírod, hogy nem kell napi másfél órát aszalódnod a BKV-n vagy hogy bírod, hogy nyugodtan dolgozhatsz, akkor.... What?
Megkérdezhetem, hogy miért van kb minden válasz lepontozva?
(Az enyém a #22-es például, de másoknak is hasonlóan áll, pedig a kérdésre válaszoltunk....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!