Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak, ha mindenkitől...

Mit csináljak, ha mindenkitől megijedek?

Figyelt kérdés

Annyira kellemetlen, például a lépcsőfordulóban találkozunk, vagy a folyosón fordul be váratlanul valaki, vagy elmerülök a munkában és mikor fölnézek ott áll előttem egy kollégám, és ilyenkor úgy meg szoktam ijedni. Eleinte vicces volt, de állandóan ez van és már én érzem kellemetlenül magam. Nem tudom miért van ez. Mit csináljak, hogy ne legyek ilyen ijedős?

L/23

2020. márc. 24. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
BÚ!!!
2020. márc. 24. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Korábban nem történt valami negatív, ijesztő dolog veled? Vagy: minden rendben van pl.: a lelkiismereteddel?

Olyan ez, mintha nagyon el lennél a saját kis világodban, közben meg nem figyelsz a környezetedre, így amikor "alfában" vagy, és hirtelen valami szokatlan jön, fel kellene jönnöd "alapállapotba", akkor megijedsz.

2020. márc. 24. 19:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Lelkiismeretemmel minden rendben. Inkább az lesz, hogy nagyon befelé fordulok és kizárom a külvilágot. Főleg ha belemerülök a munkába, sokszor az időérzékemet is elvesztem.
2020. márc. 24. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
24%
Hát igen, egyes emberek nem adnak magukra,trehányok.
2020. márc. 24. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
67%
Én ugyanilyen vagyok, és még jó látványosan össze is rezzenek hozzá. Nem tudom, hogy mi okozza, mit lehetne vele kezdeni, ezért inkább poénra veszem. A munkahelyen már kb. mindenki tudja ezt rólam, szoktunk ezzel viccelődni is, szóval nem érint kellemetlenül.
2020. márc. 26. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!