Van már itt olyan akit hátrányosan érint munka szempontjából a koronavírus okozta helyzet?
4 embertől kellett megválnom a csapatomból felsővezetői döntésre, ez elég fájó pont. Viszont a neheze még csak most jön. Átállunk vészüzemre, amit félig bentről, félig home office-ból kell üzemeltetni és még mellette a szabadságot is fogyasztani kell.
De az igazán durva következmények még odébb vannak. Amikor majd 2-3 hónap múlva éledezne a gazdaság, de nem lesz fizetőképes kereslet, mindenki dolgozni akar, pénzt keresni, de nem lesz mit eladni...
Én kb 2 hónapja kezdtem el munkát keresni logisztika/beszerzés területen. Akkor még kb 100 nekem való állás volt professionon, most 50 db van. Mindenhol halasztják a felvételt.
Viszont megkeresett 2 db cég 2 teljesen más pozira, 1 pénzügyes meg egy customer services. Hétfőn már mindkét céggel lesz skypeos interjúm, sürgős nekik betölteni a poziciókat. Valószínűleg home officeba kell majd betanulnom, ezt már előre felvázolták. Ki tudja, az hogy fog működni...
Szóval engem olyan szempontból érint, hogy nem találok a szakmámban állást, kénytelen vagyok azzal beérni,ami jelenleg is megy. Egyébként a Hvg állásbörze első napján jelentkeztem ezekre, szerencsére azt még megtartották. Most örülök a fejemnek, hogy nem pánikoltam akkor és inkább elmentem erre a nagyobb rendezvényre, mert így legalább lesz munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!