Gyári dolgozóként, a vírus miatt, köteles vagyok elfogadni ezt?
Ha leálltok, akkor te mit szeretnél? Bemenni egyedül a bezárt gyárba?
Most komolyan ennyire sötét vagy amúgy? A másik lehetőség azt lenne, hogy elbocsátanak... Gondolkodjál már! Rendkívüli helyzet van, ember...
Még jó is a megoldás máshol nem törődnek vele és bejár 200 ember egy csarnokba egy légtérbe.... és van aki busszal stb.
Maradj otthon és pihenj ebbe a két hétben.
Válassz: vagy most nem mész be két hétig és fékeződik nyárra a vírus, és akkor egy pár napot még mindig elmehetsz nyaralni.
Vagy bemegy mindenki, megfertőződtök és nem biztos hogy túléled. Komolyan kockáztatnál a nyári hereverésért??
Nem szoktam nyaralgatni,mert nincs pénzem rá,nem ezért kérdeztem.Csupán azért,mert augusztusra totál elfáradok,és örülök ha lehet kicsit pihenni.
Egyébként felelőtlenség ami nálunk van . dolgozunk kb. 5ezren,és hagyják hogy ugyanúgy bejárjon mindenki dolgozni.Nem az emberéletet nézik,csak a termelést.Majd csak akkor nem kell menni ha valami kormányrendelet szerint kötelező lesz otthon maradni,és nagyon szorul a hurok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!