A több 100 fő egy légtérben (pl gyárak) munkahelyekkel szerintetek mi lesz a vírus miatt?
Sajnos semmi. :(
A torkomnak ugrottak egy másik kérdésnél mikor Leirtamhogy az eladók és gyári dolgozok is emberek ,miért csak a tanárok óvónők számítanak?
Egységes karantén kellene !!!
Nem az a baj, hogy ők is járnak dolgozni, ha nem hogy nem biztosítanak védelmet számukra. Pl egy egyszerű orvosi maszk elég lenne mindenkinek, mivel ha valaki betegen megy be, nem fog senkit megfertőzni pl. De boltosoknak ffp2-es maszk kéne minden nap. Az a baj, a boltok nem állhatnak le és a gyárak sem. Ha leállnak a gyárak, összeomlik a gazdaság. Ha bezárnak a boltok nem jutnak az emberek élelemhez (10millió embert ellátni mindenhol minden nap nekünk lehetetlen lenne).
Sajnos jelen esetben rossz és rosszabb választás van. Rossz hogy a munkások egészségét kockáztatjuk, de rosszabb lenne ha bezárna minden és összeomlana a gazdaság.
Viszont épp ezért tekinthetitek magatokat hősnek! Nélkületek összeomlana minden, szóval legyetek büszkék magatokra!
Ui:
-Ha valaki nem értené, a gazdaság = minden. Ha összeomlik a pénzed semmit nem fog érni, éhezni fognak rengetegen, nem fognak gyógyszerhez jutni rengetegen stb stb stb...
Akkor én egy Auchan eladó hős vagyok 😀
Tegnap majdnem elajultam mikor előttem egy nő úgy számolta a pénzét h megnyalta pffuj 😀 10 másodpercenként fertotleníthetném magam
Így csak remenykedek
Semmi.
Varom a hétfőt.
Ha leallunk tönkremegy minden
Én Csak pénztárban vagyok ,igazad van
De sajnos nekünk jönni kell 😞 buszon vonaton barhol túl közel vannak és valaki köhög kapar a torka már az ember a legrosszabbra gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!