Felmondási időnél jelent bármit is hogy a cég még nem talált embert a helyemre? Vagy ez az ő gondja oldja meg ahogy akarja?
Felmondás beadva, 30 napos felmondási idő lassan letöltve pár nap híján és nincs új ember a helyemre,
Csak az a kérdésem ez engem kell hogy érdekeljen? Ez nem a cég gondja, Majd megoldja ahogy akarja, nem? Én szerdán lejárok végleg felállok, ki van helyettem ki nincs nem az én bajom.
Nem így van?
Nalunk nem csinalnak ilyenekbök gondot.
Aki felmond annak szetdobjak a munkajat a többiek közt. Senkitöl nem fog csödbe menni a cég ha lelep
" Senkitöl nem fog csödbe menni a cég ha lelep"
Kivéve ha a távozó olyan munkát végzett amihez szaktudás kell és ez a szaktudás egyes egyedül nekem volt meg.
Akkor gebasz van. De legyen ez a cég baja. Majd talál embert ha nem, akkor így járt. Akkor ugrik a beszállítói szerződése (nem lesz amit szállítson) és ha az ugrik, akkor eleve az emberek egy rész is mehet, mert akkor a kieg folyamatok se kellenek
" Ha a cégnek kellennel felmondási idő után is, már nyilván jelezte volna."
????? Jelezte. Erről szól a kérdésem is a gyengébbek kedvéért. Szólt hogy kellenék. Cska és akkor mi van ezt meg én kérdezem. Ő szóélt én meg vállat vonok 30 napom lejárt és megyek.
Szólt, hogy kellenél tovább is. Te annyit mondasz: Sajnálom, hogy nem találtatok időben másik dolgozót helyettem. Kezet rázol vele és elköszönsz.
Ne fokozzuk tovább ezt az alapvető problémát. Már megint azt érzem, hogy a kérdező "kötekedő" kedvében van, ilyenekkel szórakoztatja magát.
Lassan már nincs is kedvem azoknak sem segíteni, akik komolyan gondolják a feltett kérdésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!