Ha MSc-vel vesznek fel olyan pozícióra ahol BSc is elég, akkor kötelesek MSc-hez illő bért fizetni? Tehát BSc-s pozíció betöltésénél jelent hátrányt az MSc? Mérnöki területről lenne szó.
"Ha MSc-vel vesznek fel olyan pozícióra ahol BSc is elég, akkor kötelesek MSc-hez illő bért fizetni?"
Nem.
Nem kötelesek több pénzt fizetni azért, mert ilyen vagy olyan papírod van. Van ahol többet fizetnek érte van, ahol nem. Ők bsc-t kértek a többi meg a te dolgod.
Nekem 3 diplomám van, ugyanolyan bért kapok, mint mások sima bsc-vel. Az egyik nem szakirányú, a másik meg nem volt feltétel.
De ha science munkakörbe mennék, oda nem vennének fel Msc nélkül vagy ha mégis, nem csinálhatnék sokmindent...
Nincs olyan, hogy MSC-hez illő bér.
A béralkuban erősítheti a pozíciódat, hogy van MSc-d is. De ettől függetlenül versenyszférában nincs bértábla, pláne ilyen szinten.
"Csak attól féltem hogy ha megcsinálom, akkor vidéken nehezebb lesz elhelyezkedni, mert hogy "túlképzett" vagyok"
Ha valami kamu sz/rt csinálsz akkor persze, egyébként nem.
Viszont célszerű levelezőn csinálni, hogy ne ess abba a csapdába mint az előző válaszban leírt személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!