Volt már veled olyan, hogy nem megfelelően tanítottak be egy állásra, majd számonkérték tőled ha ez miatt hibáztál?
Persze. Még Magyarországon dolgoztam egy kisebb szoftvercégnél ott volt olyan, hogy a projekt végén behívott a főnök, hogy na, meg kéne írni a projekt dokumentációt. A projektben nem vettem részt, nem tudtam róla semmit, a kollegák b***tak infókat adni, aztán persze lecsesztek, hogy szar lett a dokumentáció.
Amikor ez rendszeressé kezdett válni, na akkor leléptem.
Nekem volt egy ciki hasonló. Elmentem trainingre a régi munkahelyen. Ügyfélszolgálat.
A training úgy nézett ki, hogy az oktató elmagyarázta a dolgokat, aztán leültetett a telefonhoz, hogy intézzek el pár hívást.
Egyrészt egy több fős training volt, tehát nem csak az oktató meg én voltunk, hanem többen - és, a többiek meg csendben ültek és figyeltek végig.
Ezzel nem is volt gond még.
Inkább azzal, hogy
1. a hívások élesben mentek (teszthívások nem voltak, hogy az oktató hívott volna fel és be se hallgattunk másnál)
2. nem hallgatta az oktató a hívást, mert nem volt dupla headset
:D
Na így esett, hogy egy jókora hibát vétettem, ráadásul az oktatóm fiókjából, így úgy nézett ki, mintha ő hibázott volna. :D
Friss diplomás voltam, 0 munkatapasztalattal és az előző munkahelyem olyan volt, hogy a helyem az iroda sarkában volt.
A kollégám, akinek be kellett volna tanítania, pedig le sem szart engem. Panaszkodott nekem, hogy miközben tanít engem, ő nem tudja végezni a munkályát, mellé nem ülhettem, hogy nézhessem hogyan dolgozik, ha kérdeztem tőle valamit, azt mondta, hogy tanuld meg magad, vagy ezt már rég tudnod kéne, vagy pedig tanultad a suliban volt a válasza.
Aztán 3 hónap után mikor letel a próbaidőm, még ő neki állt feljebb, hogy nem tudta eddig a hasznomat venni, hogy ezt a projektet nekem kéne egyedül vezetnem, meg hasonló szép dolgokat is mondott nekem utána. Nevezetessen, hogy adjam vissza a diplomámat, hogy még gyakornoknak sem lennék jó, meg hasonlók.
Azóta elváltak útjaink. Ha nem lett volna olyan jó a kezdő fizetésem, akkor már korábban elmentem volna onnan.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!