Mit szóltok hozzá, hogy 70-re akarják felemelni a nyugdíj korhatart?
Vannak országok ahol nincs is nyugdíj, neked kell félre tenned idős korodra.
Én nem számítok majd rá...
23.
Te hol élsz? Nem minden idős beteg.
Ostobaság. Nálunk a 93 (!) éves dédnagymamám teljesen önellátó. A hallása már nem a régi és fáradékonyabb, de múlt héten eljött velem kutyát sétáltatni.
Párom szülei 70 felett vannak, olyanok mint az 50esek. 65 évesek a szüleim és annak ellenére hogy betegek, eléggé fittek.
Szóval ne akard beadni nekem hogy minden 60 feletti nyugdíjas rokkant!
Mondjuk aki 20-40ig fizikai munkát végez az már 50 éves korára lestrapálódik. Nem lesz rokkant, de hol a dereka, hol a térde, bokája fáj. És akkor még van vissza 20 év... Én is csináltam állómunkát 3 hónap után nagyon fájt a derekam, pedig volt jó cipőm, talpbetétem és nem 40 éves voltam, csak 22. És vékony is voltam. De dolgoztam nehéz fizikai munkát is napi 10 órában, az se ment sokáig, mert olyan fáradtság volt rajtam mindig, hogy majd belepusztultam.
Nem is értem mit akarnak a 70 évvel, 60 felett inkább unokázni kéne, nem pedig robotolni.
Ja persze,majd 70 éves emberek fognak takarítani,mosogatni meg pl. autót szerelni.Ti hol éltek inkább..
Ezeket a munkákat az ember még fiatalon sem bírja hosszú távon,nem még vénemberként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!