Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szavazás! Ki érzi úgy hogy...

Szavazás! Ki érzi úgy hogy Ruben a méltán híres magyar streamer felé irigységet érez? Én igen/Én nem

Figyelt kérdés
Ruben

#Twitch #Pepega
2020. márc. 4. 21:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
41%
Zsozéatyát majmoló 40 kilós kis hülyegyerek. Csak amíg zsozénak jól áll a stílus, ennél a kis gyökérnél nagyon erőltetett a dolog. De ha ez kell a mai gyerekeknek, ki vagyok én hogy ítélkezzek
2020. márc. 5. 00:09
 22/26 anonim válasza:
73%
“ méltán híres” jó vicc
2020. márc. 5. 08:29
 23/26 anonim ***** válasza:
78%

Na én vagyok a bajban tv-t nem nézek 7 éve... De youtubeon is max zenét hallgatok. Twitchet nem nézek. Max cnn-t a neten vagy olyan dolgokat ami érdekel vagy uj dolgokra tanít. Ide meg megszokásból járok.

Debőszibtén ezt az embert nem néztem meg ugy nem tudok nyilatkozni. Én szr helyzetbe nőttem fel el kellett menni dolgozni mert drága anyám nem tud eltartani mindenkit és még piát biztositani a sëggfejnek aki nem dolgozik :D

Megszoktam hogy dolgozásból tulórából lesz a pénzem és ha jol sporolsz és van gerinced összejön a pénz v némi önerő.

No ez az én göröngyös utam neki más utja van a lakáshoz. Lehet megfordul a kocka és majd nekem is sima utam lesz egy pénzügyileg jobb életkörülmény megteremtésére.

Mindenki máshogy éri el v segítenek neki elérni a jóllétet. De legyünk tekintettel mindenki helyzetére sokrétüek vagyunk és minden helyzet mást biztosít. Sok sikert mindenkinek :)

23/N

2020. márc. 5. 09:36
 24/26 anonim ***** válasza:
64%
#14-es az elég szomorú, hogy Ruben dobja föl a napjaidat és még azt írod, ő segít neked lélekben, de nem hibáztatlak, mert nagyon sok hozzád hasonló ember van az életben és sokan nézik emiatt is Rubent, és nem látjátok a nyers igazságot róla, hanem teljesen megbolondított titeket a megnyerő stílusával. A másik akár hiszed akár nem, a sok subja nagy része gyerekekből áll. Ma már 10-15 éves kisgyerekeknek simán van bankkártyájuk illetve a szülők kártyáit használják és simán kicsengetik a havi 1500 forintot neki. Elég elmenni egy iskola előtt vagy, ahol több gyerek megfordul, simán költekeznek. Nem kell álom világban élni, hogy az a 1200+ subból 1000 a felnőtt és a többi a gyerek. A nagy francokat. A chate nagy része gyerekekből áll, bármennyire is mondja, hogy milyen jó a közössége meg felnőttekből áll, ez nagyon nem így van. Gyerekekből és fiatal 20 évesekből áll a chate és a fizetőközönsége is. De annyira látszik, mennyire elvakult nézőközönsége van neki, sőt a legrosszabb, akik Rubent példaképként kezelik meg valamilyen nagy emberként, és tanácsokat várnak el tőle, meg szeretett éhesek iránta, ez nagyon veszélyes terep, amit ki is használ a pali rendesen. Mind anyagilag mind nézettséggel. Már ott tart a streamben, hogy bármit mondhat, akár pénzzel, akár mással, mert úgy adja elő, hogy csak ironizált, meg viccből mondja, de közben a lelke mélyén azokat komolyan gondolja és akarja is, csak ezt ti még mindig nem látjátok tisztán és ugyanúgy megy az xd, D:...stb smilek a chatben és külditek neki a pénzt ugyanúgy, mert mekkora poénos az ember.
2020. márc. 5. 10:26
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Annyira híres, hogy soha életemben nem hallottam róla :D Én egy youtuberre se vagyok irigy, őszintén nem irigylem az életüket, meg is őrülnék, ha ezzel kéne foglalkoznom.
2020. márc. 5. 13:13
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Kodály Zoltán, Galamb József, Teller Ede, Bíró László és még nagyon sokan. Róluk elmondhatod, hogy méltán híres magyarok.

Na de ki ez a ruben? :/

2020. márc. 9. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!