Szavazás! Ki érzi úgy hogy Ruben a méltán híres magyar streamer felé irigységet érez? Én igen/Én nem
Na én vagyok a bajban tv-t nem nézek 7 éve... De youtubeon is max zenét hallgatok. Twitchet nem nézek. Max cnn-t a neten vagy olyan dolgokat ami érdekel vagy uj dolgokra tanít. Ide meg megszokásból járok.
Debőszibtén ezt az embert nem néztem meg ugy nem tudok nyilatkozni. Én szr helyzetbe nőttem fel el kellett menni dolgozni mert drága anyám nem tud eltartani mindenkit és még piát biztositani a sëggfejnek aki nem dolgozik :D
Megszoktam hogy dolgozásból tulórából lesz a pénzem és ha jol sporolsz és van gerinced összejön a pénz v némi önerő.
No ez az én göröngyös utam neki más utja van a lakáshoz. Lehet megfordul a kocka és majd nekem is sima utam lesz egy pénzügyileg jobb életkörülmény megteremtésére.
Mindenki máshogy éri el v segítenek neki elérni a jóllétet. De legyünk tekintettel mindenki helyzetére sokrétüek vagyunk és minden helyzet mást biztosít. Sok sikert mindenkinek :)
23/N
Kodály Zoltán, Galamb József, Teller Ede, Bíró László és még nagyon sokan. Róluk elmondhatod, hogy méltán híres magyarok.
Na de ki ez a ruben? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!