Szavazás! Ki érzi úgy hogy Ruben a méltán híres magyar streamer felé irigységet érez? Én igen/Én nem
Rákerestem google-ön, hogy mégis ki a jó büdös franc lehet az. Most streamel és épp gyk-t olvas. Gondolom a kérdező abban reménykedik, hogy ez a kérdés is bekerül a streambe.
Amúgy, hogy válaszoljak a kérdésre is, nem vagyok irígy, a véleményem ugyanaz, mint a többi magyar streamerről. Nem üti meg azt a szintet, hogy megérje nézni
23 évesen Budapesten több mint 60+ millióért lakást vett, 2 év alatt streamelésből, jó hogy sokan irigyek rá, és meg is van okuk rá az embereknek, mert ők valóban keményen dolgoznak. Ez a Ruben gyerek életében nem dolgozott komolyabban sehol, és még ő hasonlítja magát a rádió meg tévé műsorvezető szinthez a streamelést. Elmondanám ott vannak főnökök, több ember aki felel a műsorért, szabályokat kell betartani, + még ott van a NMHH (lásd tv2 és rtl is több milliókra bírságolták meg, Abahaházy Csabát kirúgták a Slárger rádióból...stb) erre Rubent senki nem felügyeli, nincs főnöke, nincs munkarendje, nem kell senkihez és semmihez se igazodnia, semmije nincs. Az, hogy elolvassa a twitch szabályzatot és betartja az alap minden streamernél, akinek pipa van a neve előtt. Szóval rossz példa ez kedves Ruben, hogy te ezt a "munkát" ehhez hasonlítod. Inkább az a bicskanyitogató, hogy ezzel a bohóckodással ennyi pénzt képes vagy megkeresni és más ember meg többet dolgozik és nehezebb munkát is végez, és közelében nem lát havi 1 millió feletti + pénzt, mint amennyit te szedsz össze. Hiába mondod élő adásban, hogy az ügyvéd meg pszichológus se semmit se csinál, de igen ők dolgoznak, meg valóban hasznos munkát csinálnak, te csak kamerában csinálod magadnak és az embereknek a "showt", azzal hogy dumálsz mindenről meg játszol (amiben eléggé rossz vagy, de a VR-nál jobb vagy story játékokban, akik mindig rusholnak de ez más téma). Te tipikusan az a bolond gyerek vagy, aki jó helyen volt jó helyen, és tudta hogy kell tudatosan bolondot csinálni magából, igen egy bazári majom vagy, amiket lenyomtál a streamben (autista vagyok, meg össze vissza ugráltál a szobában, káromkodások, irl kocsmázás...stb) ezekből lett a nézettséged. Most meg akármit csinálsz fixen 1000 néznek már, elég ha csak beszélsz a chattel, úgyis befolyik naponta 100-300e.
Akit érdekel a Ruben story az itt olvashatja https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__1..
Az ország 90%-a azt sem tudja hogy létezik ez a majom,aki meg tudja le$z@rja.
Van háza meg pénze,most jön egy kiadós gazdasági válság,koronavírus meg egyebek,megy majd ő is gyárimunkára vagy éhendöglik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!