Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szavazás! Ki érzi úgy hogy...

Szavazás! Ki érzi úgy hogy Ruben a méltán híres magyar streamer felé irigységet érez? Én igen/Én nem

Figyelt kérdés
Ruben

#Twitch #Pepega
2020. márc. 4. 21:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem ismertem, rákerestem. Látom szerencsejátékot reklámoz a 9 éves nézőinek. Innen is gratulálok neki.
2020. márc. 4. 23:16
 12/26 anonim ***** válasza:
40%
Börtönbe kéne csukni ezt a fideszes(az összes online kaszinó a fidesz kezében van)kismajmot.
2020. márc. 4. 23:21
 13/26 anonim ***** válasza:
73%

#4 "Viszont 40 éves fejjel visszatekintenék arra, hogy mit tettem eddig le az asztalra, és csak annyi lenne ott, hogy kamera előtt hulyét csináltam magamból és kihasználtam egy csomó gyereket...hááát...lehet mély depresszióba esnék."

Ahhoz gerinc kéne. Ennek a gilisztának olyan nincs.

2020. márc. 4. 23:22
 14/26 anonim válasza:
21%

Fideszes? :D Rühelli a fideszt a poénjai alapján, ez nem tudom hogy jött ide. Senkinek nem segített soha? Hát mondj még egy streamert aki egy stream alatt 1 millió forintot gyűjtött a beteg gyerekeknek. Semmit nem csinál? Gondolom a többiek is azért nézik mint én, mert kikapcsol. Egy fárasztó meló után (kasszázok) nagyon feldobja a napjaimat, és nem azt mondom hogy ő tartja bennem a lelket, de rengeteget segítettek a streamjei. Meg kaszinót reklámoz a 9 éves nézőinek? Most mondtátok, hogy itthon az egyik legjobban kereső streamer, de a kattintások után nem kap pénzt. Tehát amit adnak neki, gyerekek adják? Honnan? Értitek, egymást hazudtoljátok meg. Ma is volt aki 100$-t adott neki, ő már talán 10 éves is saját fizetéssel?

Ha a semmittevéssel keres ennyi milliót, akkor hajrá csináld utána. A semmivel nem hogy lakást, de még vizet se veszel a kisboltban.

2020. márc. 4. 23:45
 15/26 anonim ***** válasza:
70%
#14 Ennyire ne legyél mélyen a seggében. Ha téged felnőtt fejjel szórakoztat ez a ripacskodás, az téged minősít. Nem véletlenül kasszázol.
2020. márc. 4. 23:54
 16/26 anonim válasza:
25%
Egyébként valóban olyan reakciókat kapott attól az 1-2 ny0morulttól amilyet megjósolt :D Én nagyon bírom a fejét és imádom hogy mennyire jó emberismerő. Kedvenc kommentem "le kéne csukni" xd Mert jól keres és szeretik az emberek?
2020. márc. 4. 23:56
 17/26 anonim ***** válasza:
64%
Ja,a műsorban a fidesz ellen van de a való világban csak az érdekil ki fizet többet.
2020. márc. 4. 23:57
 18/26 anonim válasza:
24%
Szóval lenézed a kasszásokat, gratulálok a fejednek. Ez mindent elmond rólad. Nézzük kinek szarabb az élete? Aki kasszázik boldogan, vagy akit annyira idegesít hogy egy másik embert imádnak az emberek és agyonkeresi magát, hogy itt írogatja a fikázó kommentjeit? :D
2020. márc. 4. 23:59
 19/26 anonim ***** válasza:
73%
Nem idegesít. Ha menne az értőolvasás, leesett volna, hogy most hallottam róla először, megnéztem 2 videót, elég is volt, pár nap alatt elfelejtem remélem. De nem hibáztatlak, már megmutattad, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
2020. márc. 5. 00:02
 20/26 anonim ***** válasza:
87%

Az én fejem a legjobb fejem,a ruben feje meg nem jó feje.

Kasszás erzsinek sok fejeretel.

2020. márc. 5. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!