Dilettantizmus egy főnöktől ha azt mondja a pályázóra nem veszi fel mert nem szimpatikus? A személyes szimpátia hogyan lehet szempont egyáltalán?
Én anno (nem volt olyan rég 2 éve) azt tanultam a vállalatszervezés - munkapszichológia tárgyak keretében (nem vagyok HR-es ugyan) hogy a személyes szimpátia semmiféle esetben nem lehet szempont sem a kiválasztásnál sem a későbbi alkalmazásnál.
Mert csak a szakmai kvalitások a lényegesek. Hogy a főnöknek tetszik-e vagy sem X ember pofája, ez az ő személyes nyomora, de ezt nem helyezheti a céges érdek elé.
Lehet neki totál nem szimpatikus a jelölt de ha szakmailag oké akkor a főnök személyes tetszése senkit sem szabadna hogy érdekeljen.
Nem ő az atyaúristen, nem róla szól a cég, neki nem szimpi másnak meg igen és kész. Ki ő hogy véleményt alkosson. A szakmai oldalról alkosson véleményt az a dolga. Minden más egyéni nyomor semmi több.
Mit gondotok erről?
"de hidd el: rajta van az ügyön, "
Hát akkor turbózza fel magát mert 4 éve itt vagyok... kicsit lassan talál fogást...
Az a baj, hogy ez megint csak a személyes sértettségedről szól.
Bármennyire is feldolgozhatatlan, a főnök is ember. És a szakmai szempontok mellett fontos a jelölt személyisége is. Nem pusztán szimpátiának mondanám, hanem a személyesigéének olyannak kell lenni, aki illeszkedik a kollégák/vállalat dinamikájába.
Én foglalkozom karriertanácsadással is, és el kell, hogy mondjam, hogy a kérdés alatti kifejtésed elég outdated. Igenis azt tanítjuk mindenhol, hogy a szimpátia nagyon fontos. Ha van két jelentkező, és az egyik kevésbé erős szakmailag, de emberileg sokkal szimpatikusabb, akkor őt fogják választani. Miért? Azért mert nyilván, ha megvan a szakmai minimum, a többit, ami szükséges a munkavégzéshez meg tudja tanulni szinte bárki.
És a szakmaiság mellett ugyanolyan fontos szempont, hogy az illető beleilljen a csapatba, jól kijöjjön emberekkel, mert ha nem, az morálisan úgy megtépázza a csapatot, hogy hosszabb távon veszteséget okoz (akár felmondásokat is).
A személyes szimpátia úgyanugy szerepet játszik egy alkalmazott kiválasztásánál mint a felkészültség. De a szebb embereket is könnyebben felveszik, itthon is nem csak USA-ban. De a gyekekes nőket, főleg ha egyedül állóak kevésbé. Ha gyerek válalás elött áll egy nő, akkir mégnehezebben vezzik fel. Ha ezzeket kifigásolnád, jobban megtudnám érteni.
A férfiak többsége hetero, így már a párjukon kereszül ők is érintettek, a nőkkel szembeni díszkimináció által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!