Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehet még kiutam a vendéglátás...

Lehet még kiutam a vendéglátásból?

Figyelt kérdés

Konyhán dolgozom. Gyakorlatilag alig van szabadidőm, hétvégém semmi. Igaz, megfizetnek a munkámért de cserébe 0% esélyem van így családra. Viszont ez a munkám, ehez érték. Ha azonban családot szeretnék, ezen hosszú távon változtatnom kell. Ti miben gondolkodnátok a helyemben? Merre keressem a kiutat? Máshoz nem értek? Menjek el valami tanfolyamra?

F

2020. márc. 1. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Máshol, más étteremben lehet, hogy nem lenne ilyen kötött munkabeosztásod.
2020. márc. 1. 10:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem nagyon hallottam még olyan vendéglátós helyről ahol ne kéne ott lenni szinte állandóan. Még szabadságot sem bír kivenni az ember mert nincs aki helyettesítse, ha mégis kivenném akkor nem is kell visszamennem.
2020. márc. 1. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dolgozni vállalati étkezébe! Ott értelemszerűen csak akkor dolgozol, amikor az alkalmazottak (munkások, irodisták), tehát a hétvégék mindig szabadok.
2020. márc. 1. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Közintézménybe is mehetsz konyhásnak, szakácsnak, óvodába, iskolába, de ott meg esetleg a fizetés mennyisége lehetne a gond(?)
2020. márc. 1. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Kezdj el tanulni mellette, akkor meg 1-2 evig rossz lesz, de utana ki tudsz torni.

2. kezdj el mas munkahlyet keresgelni, jobb idobeosztassal, vagy teljesen mas vonalon, ahova szinten nem kell kepzettseg, es utana kezdj valami tanfolyamot.

2020. márc. 1. 12:42
 6/6 anonim ***** válasza:
epitkezesben a legjobb egy ferfinak elhelyezkedni ez logikus es jol fizet.
2020. márc. 15. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!