Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet olyan helyekre...

Hogyan lehet olyan helyekre menni dolgozni mint a meki?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy akik a mekiben dolgoznak (nem diák!) azok hogy jutnak oda be? most direkt rákerestem de csak diákokat keresnek oda. Csak diákok mehetnek ilyen helyekre dolgozni?

2020. febr. 29. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Nem, dehogy. A meki oldalán tudsz jelentkezni. Diákként csak diákszövetkezeten keresztül.
2020. febr. 29. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Én nem látom, hogy diákokra korlátoznák a jelentkezést.

[link]

[link]

[link]

2020. febr. 29. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Én már Mekiben is láttam már kiírást, hogy "jelentkezés az üzletvezetőnél", szóval be is lehet csak úgy sétálni, hogy "itt vagyok, van-e hely".
2020. febr. 29. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Burger Kingben dolgozom, menj be az üzletbe, szólj a kasszásnak, hogy a managerrel szeretnél beszélni, és neki mondd, hogy szeretnél jelentkezni.
2020. márc. 1. 00:56
 5/5 anonim válasza:

Én a mekiben dolgozom. Személyesen menj be az étterembe, kérd meg a kasszást, hogy szóljon a műszak vezetőnek. Add neki az önéletrajzod és majd hívnak telefonon személyes interjúra

18/L

2020. márc. 11. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!