Leírom mifajta vagyok, van ötletetek mit tanuljak, vagy kezdjek magammal?
Idióta egy kérdés, tudom 😀
Szóval, 21 éves vagyok, nincs nagy lexikális tudásom, de butának se tartom magam. Az érettségit sikerült négyesekkel és 1-1 hármassal, ötössel elvégezni. Utána tovább mentem autószerelőre és autószerelő technikusra, ezt mind2-t közepessel végeztem el sajnos. Sose tetszett igazán ez a szakma, csak apa ebben dolgozott és sosem volt ennél jobb ötletem. Most is ebben dolgozom és még mindig nem tudom magam elképzelni, hogy ebből megyek nyugdíjba. Mindig is sokkal jobban érdekelt a sport, a táplálkozás, a regenerálás, minden ami viszi előre a fejlődést. Ennek ellenére sose csináltam top szinten egyiket se, csak rengeteget nézek utána, olvasok, tesztelem néha a különböző metódusokat. Én országúti kerékpározom, leginkább ez a vonal érdekel természetesen. Lehetséges, hogy sport vonalon kéne elindulnom valahogy? Nem tudom, pl. masszőr, vagy dietetikus. Ezek ugranak be elsőre, de csak azért mert nem igazán tudom milyen irányok vannak a sportvilágban.
Most normális életkörülményem van. Jól keresek (250 nettó), családom bármiben támogat, ha kell. Ezt a színvonalat szeretném fentartani ha más pályára lépek is, de tudom, hogy befektetés nélkül nincs haszon és sok idő felépíteni egy karriert.
Tehát ebben kérem a segítségeteket, vagy a tapasztalataitokat.
Nem jut eszembe semmi, hogy mi érdekelne még sajnos.
(Egyetlen másik hobbim az éjszakai autós élet, de ezt csak néézni szoktam természetesen 🙄🤫.) De hát ebből meg nem lehet semmi megélhetést csinálni.
Menj masszőrnek, hiszen érdekel és jól is jövedelmez.
Dietetikus???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!