Szellemi dolgozóként mit gondoltok a fizikai dolgozókról?
Irigylem őket, amiért ingyen edzenek :D Mi többiek ezért súlyos pénzeket fizetünk.
(Mondjuk - "meglepő" módon - sok fizikai meló egyáltalán nem edz jól, mert hiányzik belőlük a célzott rendszerezettség.)
Mégse tudok beállni közéjük, mert a melósok sajna töredék pénzeket keresnek.
(Bár amúgy hiányszakmákra ez sem igaz.)
Igazából a legnagyobb visszatartó erő a számomra, hogy a legtöbb melós akit ismertem, primitív állat. A szakmájában igen, ott olyan céltudatos és hatékony, mint egy M82es. Mégse bírok velük sokszor együtt dolgozni, mert a primitív "poénok" és alpári szokások idővel kikészítenek.
Persze ez is eszméletlen durva általánosítás. Sok mesterember akit ismertem, abszolút szelíd, finom, művelt.
Nemtom, lehetetlen úgy általánosítani, hogy ez a munkád ergo olyen vagy. Ha én elmegyek fizikai munkásnak, akkor megváltoztam? Mindannyian folyamatosan váltunk munkáról munkára, ami akkor éppen legjobban megfelel. Hülyeség ez alapján valakit megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!