Szállodai reggeliztetők mennyire értelmes emberek?
Azért elég nagyképű vagy. Azért, mert reggeliztető vagy wc pucoló vagy mosogató valaki nem lehet értelmes ember? Nyilván van akinek megfelelőek ezek a munkák, van aki kényszerből dolgozik ott, mert pénzfa nem létezik.
Én is anno vendéglátóztam,sőt mosogattam is azt a tányért amiben épp a pofádat te is dörgőlöd, mert kellett a pénz.
A bunkó embert nem a munkája meg a végzettsége dönti el hanem a hozzá állás.
Te se vagy különb,mint egy reggeliztető!
Üdv, egy diplomás osztályvezető!
Nem értem mi bajotok a kérdezővel. Nem minősít, hanem kérdez. Tudni akarja, hogy milyen fajta emberek dolgoznak ebben a munkakörben.
Tapasztalataim szerint amúgy normálisak.
Kérdez csak bunkón.
Vajon így kérdezné akkor is ha olyan munkahelyre menni ahol havi X milliókat keres? Ahol nem." prolik" dolgoznak hanem üzletemberek?
Végülis az nem derül ki h a kérdező is eme " prolik" közé fog tartozni de vélhetően szakács vagy pincér lehet a kedves kérdező...
Utolsó!
A kérdező nem erre vonatkozóan tette fel a kérdést! Minden szakmába van bunkó.
De ez egy alap lenézés a reggeliztetőkre nézve. Tehát a kérdés felesleges mert mintha ő jobb lenne bárkinél.
Egyáltalán nem ertelmesek, egy rakás nagyonproli, sötét bunkó....menekulj,ha jót akarsz!
Szerintem nézz valami szellemi melót,az jobban illene hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!