Akik már évek óta munkanélküliek, ti csináltatok valami értelmes dolgot a munkanélküliség alatt?
diplomával a kezemben 1 éve kínlódok munka nélkül. Persze nem mondanám hogy tétlen voltam, ha 200-300 helyre nem küldtem pályázatot akkor sehova sem. Ezek közül kb. 20 helyre hívtak be, de lehet sokat mondok, nem számoltam pontosan. Amellett, hogy el vagyok keseredve emiatt, próbálok nem tétlenkedni, valami átképzést csinálni pl most is az Újratervezés nevű programozói képzést csinálom, tanulom, nemsokára záró vizsga.
Egyébként "körvonalazódni" látszik egy sima közfoglalkoztatási viszonyban lévő állás most. De ki tudja mi lesz belőle, volt már olyan hogy ígéretet kaptam hogy ezt az állást meg fogom kapni utána mégsem úgy lett... pedig már nevetséges havi 40-50.000 forintoknak is örülnék, meg ha nem lenne "olyan nagy" lyuk az önéletrajzomban :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!