Milyen magyarországon szoftvermérnökként / programtervezőként dolgozni fizetést és környezetet tekintve?

Eléggé okés. Olyan 350-1000 k közt van átlagban. Kötelező 9re bejárni, de ha fél12 után esel be minden nap, akkor is lekakilják.
Környezet a munkán és az embereken múlik. Ahol kevés a fideszes, ott normális a legkör, vagy ahol nem, viszont szeparált, vagy figyelni kell, ott is elég okés.

Én 2004 és 2013 között dolgoztam egy magyar KKV-nek vidéken (utána lekoccoltam külföldre), igazából nem volt rossz. Helyi viszonylatban k* jól kerestünk, és a csapat is rendben volt, volt egy brigád, csupa ilyen kocka emberrel, tök jól elvoltunk, együtt MMOztunk, jártunk moziba ilyesmi, én szerettem. A főnök mondjuk istentelen nagy barom volt, a végén azért is léptem le, mert 9 év alatt azért meg lehet elégelni a hülyeségeit.
Azóta persze sokminden megváltozott, a céget felvásárolták, az egykori kollegák közül már alig van ott valaki. Miután kimentem külföldre, egy ideig visszajártam dumálni, ha épp otthon voltam, de most már jóideje nincs ez se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!