Szerintetek gáz a nőknek a kantáros gyári munkás ruha? Illetve ha abban megy munkába mert nincs ideje át öltözni?
Szerintem se gáz, sőt, ha tetszik aki benne van akkor még szexi is :) de tény és való, hogy mikor én is jártam így kicsit kellemetlenül éreztem magam, mert addig a pontig, nem azt szoktam meg hétköznapi munkábajárós öltözetként. Szóval meg kell szokni.
Amúgy jó látni, hogy vannak ilyen szorgalmas hölgyek is.
Azért itt keveredik két dolog.
1. Nem gáz sem a kantáros sem más fajta munkásruha és azokban dolgozni a munkahelyen.
2. Az viszont gáz, ha valaki a koszos melós-ruhájában marad, és abban száll fel a tömegközlekedési járművekre.
Arról nem is beszélve, hogy ha abban van akkor -valószínűleg- nem is fürdött meló után, tehát nem csak koszos hanem büdös is.
Nő létedre, meg különösen ciki ez a hozzáállás, a higiéniáról már nem is beszélve.
Mi az, hogy nincs ideje átöltözni? Én is gyárban melózok, teljesen átöltözök műszak előtt és után is. Műszak vége után max. 10 perccel már kint vagyok, és egészkor hagyom el a munkaállomásomat...
Ez a nincs idő duma csak kifogás. És igénytelen, ha koszos ruhában ülsz fel a buszra. Te mit szólnál, ha a hétvégi plázázás után egy koszos/poros melós ruhás ember ülne/állna melletted, véletlenül összekoszolva téged is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!