Titeket nem zavar, hogy mások talán "alanyi jogon" sokkal kedvesebbek és megengedőbbek egy kollégával, mint veletek?
Gyakran érzem úgy, hogy ha bejön valaki az irodánkba, csak nekem köszön igazán. A főnököm szó szerint csak nekem köszön, pedig én érkeztem utoljára és gyakornokként nem vagyok szakmailag sem senki. De több kolléga is nekem köszön széles mosollyal, a többiekkel pedig csak mormog, volt olyan, hogy más helyett vettem fel a telefont az irodában és mikor az illetőnek feltűnt, hogy én vagyok egyből kedvesebb hangnemre váltott. Kedvesen megkérdezté, hogy meggyógyultam-e, mikor egy hétig nem jöttem, megdicsérnek, szebben kérnek meg dolgokra, mint a többieket...
Őszintén nem tudom, mit tettem. Kedvesen szoktam köszönni és igyekszem barátságos lenni, de azért a többiek sem olyan rosszak. Fiatal vagyok, gyakornok az adott helyen, talán az is közrejátszik, hogy lány. De a másik lánnyal nem olyan kedvesek mégsem. Néha nagyon zavarban érzem magam és tartok tőle, hogy a többiek emiatt megharagszanak rám, akikkel dolgozom.
Valószínű jó a "kisugárzásod". Amíg valaki el nem rontja a renomét, általában kedvesek az emberek.
Tudod: amilyen az adjon isten, olyan lesz a fogadj isten.
Nálunk is volt olyan lány, akivel -"néhány" beszólása után- már nem voltunk olyan kedvesek.
Nekem írásba adták, hogy nem az elvégzett munka és annak a minősége számít, hanem az, hogy mennyire vagyok jó fej.
Azóta 10ed annyit dolgozom és sokkal jobb fej vagyok. Néha viszket a tenyerem, hogy egy 2 napig tartó ügyet 15 perc alatt dokumentációval meg tudnék oldani, de azért csak 15 percet fizet a cég, így próbálom felvenni a többiek munka tempóját és nagyon jó fej vagyok, mert rá vezetem őket.
Csak közben feszült vagyok belül, hogy a sok lassú ember többet keres, mert ők előbb voltak jobb fejek.
Neked is ajánlom, hogy több jó fejség és kevesebb munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!