Ti mikor szoktatok fizetésemelést kapni? Ha kaptatok már, akkor mennyit? (Ha kaptok egyáltalán)
Mi most januártól kapjuk, ma kaptuk meg a papírt. Nálunk órabér alapú az elszámolás, 10%-ot emeltek a tavalyi órabérre. Ez egy körülbelül infláció mértékű emelés. Elégedett akkor lennék, ha a tavalyi teljesítményem/képességem nem emelkedett volna, vagy nagyon keveset. Én múlt évben nagyon oda tettem magam, igyekeztem minél több mindent megtanulni, sokat fejlődtem. Tavalyelőtt is sokat fejlődtem, de nem ennyit, mint tavaly, akkor 20%-ot emeltek, most meg, amikor meg még többet, akkor 10%-ot. Érdekes.
Nektek emeltek már, ha igen, mennyit? (Légyszi, ne összeget írjatok, hogy pl "20 ezer forintot" hanem %-ot, úgy könnyebb megérteni)
"Meg fogod várni ameddig a minimálbér/garantált bérminimum eléri a fizetéseted, esetleg meghaladja?"
Így van! és ez nem "valamikor" jön el, hanem konkrétan 2021.01.01el ha a 8-10%os minimálemelést vesszük alapul.
És akkor a főnöknél a labda hogy mi lesz?
Áttesz papíron 6 órába hogy ne kelljen 8 órás bért adnia?
Vagy megy a régi móka újra majd (2000-es évek elején ez ment...) hogy átveszem az emelt bért de csak papíron, a valóságban meg kapom azt amit eddig?
Évekig ezt csinálták velem (velem is)
Ha ezt megcsinálja, akkor munkaügyi bíróság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!