Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Multinal kasszaba követelik a...

Multinal kasszaba követelik a 40 es termék / percet. A kimerültseg szintjere kerülünk, mit tehetünk ellene?

Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 02:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%
Ezekben a boltokban legalább normálisan halad a sor, és nem kell azt várni, hogy az előttem lévők órákig tökölnek a pakolással.
2020. febr. 10. 11:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"De ott miért van az, hogy normálisan, nem kapkodva lehúzzák az árut, megvárják, míg elpakolod, és a mögötted lévőét nem kezdik el addig ütni? "

Mert ők nem gyarmat, mi meg igen.

Ha ott ilyen termék/perc dolgot megszabnának, a szakszervezetük úgy vágná pofán őket, hogy csak na.

2020. febr. 10. 11:36
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Arra emlékszem, hogy A..diban olyan gyorsan húzta le a nő a termékeket, hogy mondtam is neki, ilyen tempóban nem is tudom elpakolni, olyan gyors. Erre a nő azt mondta, szó szerint: "Uram, ha ön el tudná pakolni, az azt jelentené, hogy nem jól végzem a munkámat."

No comment...

2020. febr. 10. 11:39
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

“ Mert ők nem gyarmat, mi meg igen.”

Gyarmat, hát hogyne....

Neked is agyadra ment a politika!

2020. febr. 10. 11:43
 15/19 anonim ***** válasza:
19%

Ja, gyarmat vagyunk, mert törekszenek rá, hogy minél gyorsabban haladjon a sor, és minél kevesebbet kelljen sorban állni?

A szemét gyarmattartó kapitalisták

2020. febr. 10. 11:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

14-nek és 15-nek: Nem látjátok a fától az erdőt. Az hogy gyarmat vagyunk, azt jelenti, hogy a német, meg az osztrák, meg az angol (meg a nyugat-európai) munkáltató nem fog összeakaszkodni az ottani alkalmazottaival. És nem is tud, mert szakszervezet védi őket. Itt pedig lehet, mert itt mi nekik lényegében a gyarmatuk vagyunk.

(Ha nem érted, az nem az én bajom. Szellemi sötétség mindig is volt)

Ezért nem korrekt, ha a külfölddel jön bárki. Külföldön megtehetik, hogy emberségesek a munkakörülmények, mert legfeljebb nem ott zsákmányolnak ki, hanem párszáz kilométerrel keletre.

Gondolkozni szabad ám.

2020. febr. 10. 13:29
 17/19 anonim ***** válasza:
80%
Engem inkább az bosszant, amikor valaki kosarat visz kocsi helyett akkor is, ha sok mindent vásárol, aztán tökörészik a szatyrokba pakolászással, a sor meg áll, mert a pénztáros nem kezdi el lehúzni a következő vásárlónak, amíg ő el nem pakolt. Én eddig még mindig tudtam tartani a tempót a pénztárosokkal Lidl-ben és Aldi-ban is. 😃
2020. febr. 10. 13:36
 18/19 A kérdező kommentje:
Sajnos itt nem kímelik az embert, a modern rabszolgatartas formaja, az ombucman vajon foglalkozna ezzel?
2020. febr. 10. 23:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel nem foglalkozna. Mi a döntésed, kérdező? Felmondasz? Keresel egy nyugisabb helyet?
2020. febr. 11. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!