Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kocsmahangulat és hangzavar...

Kocsmahangulat és hangzavar munkahelyen (irodában), lehet tenni ellene valamit?

Figyelt kérdés

Irodai munkám van, alapvetően ez egy tök jó csendes hely lenne, de vannak a folyosón páran, akik nem igazán járulnak hozzá a nyugodt környezethez.

- az informatikusok néha bömböltetik a zenét a szobájukban, néha kiabálnak

- a szomszéd irodában egy más részleghez tartozó hölgy egész nap ordítva telefonál (magánügyben, "sziiiiaaaa Jucikám, mi újság veletek?" kaliberű beszélgetéseket folytat, csak vékony gipszkarton fallal vagyunk elválsztva tőle, mindent hallunk)

- két másik részleghez tartozó hölgy minden nap bömbölteti a zenét a szobájukban

- egy harmadik részleghez tartozó úriemberhez hetente 2-3 alkalommal jönnek valami emberek megbeszélésre, csapkodják az ajtót, kiabálva beszélgetnek, bútorokat tologatnak (??)

- a folyosó végén a kollegináknál nagyon jó szokott lenni a hangulat, egész nap fel-felharsog a visítva-nyerítve röhögés

- egy kollégát mostanában ritkán látunk, akkor bezárkózik a szobájába és ordítós metált tol jó hangosan

Plusz még néhány alkalomszerű hangzavar.

Eléggé idegesítő, ha az ember próbálna dolgozni, valamire koncentrálni.

Igyekszem zenét hallgatni fülhallgatóval hogy kizárjam, de egyrészt ha ezt el akarom nyomni, akkor hangosan kell hallgatnom ami szintén zavaró, másrészt nem "süketíthetem" meg magam, mert a kollégámmal kell egymáshoz szólnunk folyton a munka miatt. (Emellett a füleim nem bírják a dugaszt 8 órán keresztül elviselni.)

Természetesen az illetőknek már szóltunk, de semmi. A főnökeiknek is szóltunk, de mivel a főnökeik nem is ebben az épületben vannak, semmi kihatásuk nincs a dolgokra a gyakorlatban.

Mi mást tudunk tenni, hogy normálisan, nyugiban lehessen dolgozni?

2020. febr. 6. 09:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
Nem azt mondom, hogy ez a légkör a világ legtermészetesebb dolga, de nagyon sok helyen előfordul hasonló állandó zizegés. Nem írtad, mennyi ideje dolgozol ott, de hidd el, hozzá lehet szokni pár hét alatt. Nálunk detto ugyanez, képzelj el egy kétszáz négyzetméteres szerkesztőséget. Ott sem könnyű. Ha nem bírod az állandó zajt, akkor lépni kell. De azt tanácsolom, még légy türelemmel egy darabig. Ha nem tudsz hozzászokni, akkor viszont menni kell...
2020. febr. 6. 12:21
 12/15 A kérdező kommentje:

Kicsit több, mint 1 éve vagyok itt.

Természetesen nem én vagyok az egyetlen, akit ez nagyon zavar.

Ezen az egy problémán kívül abszolút az álommunkám, nem hagynám itt.

2020. febr. 6. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem minden munkahelyen ez megy.
2020. febr. 6. 12:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, de sajnos ha ennyien vannak, nem tudsz mit csinálni. Én tetoválok, nálunk többnyire megy a zene, meg nyüzsgés van, de nekem is van egy pont, ahol elviselhetetlenné válik. Főleg ha a kollégák épp nem dolgoznak. A kedvencem, mikor itt parkoltatják a haverjaikat, meg nekiállnak piálni délután 3-kor, mikor nálam még vendég van. Én olyankor nekiállok üvölteni velük, hogy ez nem kocsma és kussoljanak, eddig bejött, de ha ennek ellenére folytatódna a dolog és megbeszélni sem tudnánk, akkor inkább lelépnék.
2020. febr. 6. 20:15
 15/15 anonim ***** válasza:
55%
Home office nem opció heti pár alkalommal?
2020. febr. 7. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!