Gyári munkát hogy lehet kibitni?
Ha engedélyezett a zene hallgatás, akkor hallgass zenét.
Ha nem, akkor el kell viselned.
Én is dolgoztam gyárban, a közvetlen munkatársaim nagyon unalmasak voltak, max a darabszámokról, megrendelésekről tudtak beszélni. A targoncásokkal beszéltem inkább mindig, érdekesebbek voltak és őket annyira nem figyelték, oda tudtak jönni hosszabb időre beszélgetni.
Próbálj meg te is beszélgetni, ha van kivel...vagy merülj el a gondolataidban...jobbat nem nagyon tudsz csinálni.
de miért gyárba mész
meki nem unalmas, jól fizet, sok van belőle
Diplomával mehetsz irodába is, ha folyékonyan beszéled a nyelvet.
Ill vendéglátás, kereskedelem, egyik se monoton
Ha nem hallgathatnék közben mindenféle dolgot és nem lennének normális munkatársaim, akkor valószínűleg csak bambulnék, amíg bele nem őrülök. :)
De nálunk lehet hallgatni szerencsére, így többnyire nyelvtanulással kapcsolatos anyagokat hallgatok. Kedvenc sorozatom részeit angolul, németül. Hangoskönyveket hallgatok angolul, animéket japánul. Zenehallgatásra már szinte nem is marad időm. :D
Ráadásul a munkatársaim is nagyon jó fejek, bár beszélgetni nem igazán lehet, ez egyértelmű, de gyakran összenézünk és mosolygunk. Néha beszólogatnak hülyeségeket, de legalább nevetek rajta egy jót. :D Mondjuk én alapvetően mindenhez pozitívan állok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!