Felmondás után ha a főnökötök rákérdezne, hogy melyik munkahelyre, hová mentek dolgozni, megmondanátok neki?
Figyelt kérdés
2020. jan. 30. 10:21
11/14 anonim válasza:
Mégis miért ne mondanám el?
Úgyis látni fogja a LinkedIn-en!
12/14 anonim válasza:
Főnökfüggő.
Voltam olyan helyen, ahol a főnök csak úgy megkérdezte. Érdekelte vagy small talként, de nem csinált belőle ügyet.
A mostani helyen viszont nem mondanám meg. Kevés az ember és volt már olyan, akinél megtudta, hogy hova lép le és felhívta a másik céget, mert ismerte az ottani főnököt és lebeszélte, hogy átvegyék. A mostani helyen inkább annyit mondanék, hogy kimegyek külföldre szerencsét próbálni.
13/14 anonim válasza:
Viszonytól függ, én a saját főnökömnek elmondtam, munkatársaknak 1-nek.
14/14 anonim válasza:
Én mindig elmondtam, ez nem titok. LinkedIn-en is látják, szóval ha annyira akarják, így is, úgy is meg tudják nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!