Volt már részetek munkahelyi konfliktusban?
Volt olyan hogy kollégátok miatt keltet otthagynotok a munkahelyeteket?
Visszanézve mit csináltatok volna másképpen?
Igen volt. Saját munkatársam meglopott, kollégák ezt látták, rá is szóltak stb.. Céges szerszám, névre szólóan kiosztva, saját pénzből ki kellett kifizetnem az árát.
Mondta a HR nincs ezzel semmi gond, mindenki dolgozzon tovább! (Nem akarták, hogy botrány legyen.)
Én: Ez így nem lesz jó! Kérem az áthelyezésemet másik műszakba.
HR: Azt nem lehet!
Én: Mi már ezek után nem tudok békében együtt dolgozni!
Hr: Ez nem indoklás!
Én: Kérem az összes kilépőpapírjaimat!
Hr: Le kell tölteni a felmondási időt, meg mi az, hogy egyik napról a másikra...!
Én: Most van 8 óra 12. Innentől igazolatlan hiányzás! Összes többi nap igazolatlan hiányzás!
Nagyon békés voltam! Majd lesz valaki, aki nem lesz ennyire békés!
Ezek voltak az utolsó szavaim a vállalathoz.
Öltözőszekrényemet kiüresítettem, összepakoltam mindent, ami benne volt. Munkaruhát leadtam a recepciósnak, majd adja át a HR-nek. Mert én ezekkel nem tárgyalok tovább!
Pár hónappal később, találtak helyettem valakit a megüresedett állásra.
Velem nagyon csunyan bantak el. Kiközösitettek, ignoraltak, akadalyoztak a munkamat. Nagyon megnehezitettek az ottletemet.
Kesöbb kiderült, hogy azert, mert en többet keresek.
Mondvan, "aki többet keres, annak többet is kell tudnia"
Hozzateszem, közülük egyik sem beszelt akar egy idegen nyelvet sem.
Miutan beszeltünk erröl, nagyon jo lett a legkör, megis valtottam. Amikor aztan uj munkalehetöseget kerestem, interjukra jartam, akkor döbbentem ra, hogy mennyi a munkapiaci ertekem es tkp. nem is kerestem sokat. Az a fizetes amit a munkatrasaim elirigyeltek tölem, nagyon vekonynak szamit. Mikor az interjukon a berigenyre került a sor, vigyaznom kellett, hogy örömömben el ne sikitsam magam, mennyi havi bruttot es kedvezmenyeket ajanlottak fel.
Nekem a valtas 100%-ban megerte. Nem vagyok agyonterhelve munkaval, hogy meg fel sem tudok nezni. Akin eszreveszik, hogy terhelhetö, azt meg is terhelik. A fizetesem is joval magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!