Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Magyarországon egy átlagember...

Magyarországon egy átlagember élete miért nem szólhat másról csak a munkáról? Miért kell rabszolgának lennünk ha dübörög a gazdaság?

Figyelt kérdés
Sok munkahely van ahol napi 8 órát kell dolgozni.Ez még rendben is volna ha nem 150 ezret fizetnének ezeken a helyeken havonta.Jobb esetben,valahol a minimálbért,107 ezret kapnak napi 8 óra munkáért.A közmunkások még kb.a felét.Mivel ilyen fizetésekből nem lehet megélni,sokan kénytelenek plusz munkákat bevállalni.És a napi 8 órából lesz napi 16 óra.De még úgysem fog jól keresni valaki,legfeljebb jobban.Akinek családja van,az így nem sokat látja a családját.Sokan aludni járnak haza.Ha ti napi 16 órába dolgoznátok,másnap reggel kipihenve tudnátok menni dolgozni?Én kizártnak tartom.Tehát Magyarországon egy átlagembernek a munkáról kell szólnia az életének ha meg akar élni.
2020. jan. 29. 07:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#8-as ha nő vagy legkésőbb 35 éves korodig nem árt vállalni gyereket mert utána lehet hogy már hiába szeretnéd nem lehet gyereked.40 évesen akarsz szülni?
2020. jan. 29. 09:26
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

Nő vagyok. Miért akarnék bármikor szülni? :D Ami kis nyugalmam és pénzem van most "fölösben", azt dobjam el, és utána írjak ki kérdéseket gyakorira, hogy mé rossz az életem? :D

2020. jan. 29. 09:27
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Jajj kezdődik itt is ...
2020. jan. 29. 10:11
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
#13 te egy idióta vagy. Egy nő nem ettől nő... 🤣🤣🤣🤣 Mindenki eldontheti mit akar, akar e szülni vagy nem.
2020. jan. 29. 10:23
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Az atlag ember nem nyafog. Te ha minimalbert keresel, akkor nem vagy átlagos.

Es nem kell külföld feltétlen.

Nincs érettségim, videki is vagyok, mégis 200 ezer felett keresek.

Kényszerít valaki hogy pocsek helyen maradj?

2020. jan. 29. 10:24
 16/25 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező TANULNI kell,jah és nem kötelező szülni mondjuk SOHA az életbe ennyi.

Hatszor átgondolni,ha az alapok meg vannal akkor talán érdemes.

De igaza van 12-esnek nem kell pulyát szülni,képzed magad,dolgozz teperj.

Aztán saját magadra lesz csomópénzed magadat tudod építeni.

Szerinted miért a csóró réteg potyogtatja a gyerekeket?

A gazdagok miért gondolják meg 60-szor?

Mit gondolsz?

Mindenki képezheti magát,ebbe a világba csak te tehetsz magadért.

Van egy cégvezető ismerősöm 10+ misi a havija amit kivesz,nincs gyereke pedig lehetne de még meg van neki miket akar előbb.

Ezzel szemben a közmelósok 2,3 pulyát is odaraknak,ez a nem normális.

2020. jan. 29. 10:28
 17/25 anonim ***** válasza:
96%

"Egy nőt az teszi nővé hogy életed ad egy másik embernek."

Ja, hogy te ennyire ostoba vagy? Akkor már értem, miért keresel ilyen szarul és miért leszel életed végéig rabszolga.

2020. jan. 29. 12:09
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egy nő a kromoszómái és a nemi szervei miatt nő. Esetleg attól, hogy annak érzi magát.

Engem hidegen hagy hogy mit gondolsz rólam, de elgondolkozhatnál, hogy egy ilyen kijelentés hogy esik egy olyan nőnek, aki mindenáron szeretne kisbabát, de nem lehet. Ja, ő se nő, pech...

2020. jan. 29. 13:08
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nyavalyogsz panaszkodsz, de nőket kioktatni hogy mi adolguk szerinted..na ahhoz van eszed. Eddig tartott az empátiám te semmirekellő...Van meddő nőismerősöm, aki ezerszer értékesebb a te fajtádnál. Teged is valószínű anyád tart el, azok szokták a nőket kioktatni itt.
2020. jan. 29. 13:36
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nyers 20-as de igaza van.

Pont azok nyomatják,hogy szüjjé akik nem a Googlenál Senior fejlesztők meg nem komoly banknál komoly poziban vannak,hanem valami gagyi melóval talán meg van a 100e,az is 8 részletben nem bejelentve kiimádkozva.

Kèrdező kifizeted a nőknek az életét,hogy szüljenek.

Mondják mennyibe kerül,és utalhatsz is.

2020. jan. 29. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!