Magyarországon egy átlagember élete miért nem szólhat másról csak a munkáról? Miért kell rabszolgának lennünk ha dübörög a gazdaság?
Tanulni kellett volna, nekem egy szaros villanyszerelő szakmám van és vígan megélek belőle, ráadásul karbantartó vagyok szóval megszakadni se kell.
Egyébként meg mindenkinek a munkáról szól az élete. Az egyik ismerősöm youtubeozik, aztán mindenki azt hiszi hogy csak mutogatja magát az interneten a pénzért. Azt persze nem tudják hogy minden nap 2-3 órát vág videót, 3 órás élő közvetítést ad és mellette csinálja a grafikákat meg az indexképeket, facebook posztokat.
Szóval ne aggódj, így vagy úgy mindenkinek a munkáról szól az élete.
Én inkább szerencsének mondanám, nem költöztem külföldre és nincs hűde keresett szakmám se, mégis tök jó az életem. (Értsd: a 8 óra munka tényleg csak 8, szeretem amit csinálok, és 150-nél azért többet kapok érte.)
Mondjuk az tényleg számít, hogy HOL tartózkodik valaki, mert én is utazgatok napi bő 2 órát ezért, hogy BP belvárosában ilyen munkám lehessen. Odahaza én is pakolászhatnék a boltban 100-ért.... :/
Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy jobb munkát keressen, képezze magát stb. Senkinek sem kötelező ész nélkül szaporodni, hogy két állásban kelljen dolgoznia, hogy el tudja tartani a pulyákat stb.
Bármennyire is kínos bevallani, mindenkinek adott a lehetőség, hogy többre vigye. Aztán nézzen magába, miért nem tette.
Ja hát igen, az meg alap, hogy nem vállalok kölyköt, akkor nekem se lenne elég a pénzem és az időm az életbenmaradáshoz. :D
#6 voltam
Kérdező,
mint írtam, a lehetőség adott, hogy jobban keressen bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!