Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Metróvezetök csak protekciósok...

Metróvezetök csak protekciósok/csókosok lehetnek?

Figyelt kérdés
Évek óta alig inditanak képzéseket,gondolom ha üresedés van akkor már megvan az új ember a vezetö családjából rokonsági köréböl.

2020. jan. 26. 09:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és legközelebb saját magam is utána nézek a dolognak,kérdés feltétel nélkül.

Bár továbbra is tartom/vallom hogy internet meg plakát alapján is csak kisföldalattiba láttam lehetöséget jelentkezni,bár már ez is meglepö mert pár éve még az se volt.

2020. jan. 26. 13:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a metro európában a második volt, a kontinensen az első.

Persze ez nem válasz a kédésedre, tudom.

Bár utcáról beesni nem ldhet, tanfolyamrs szükség van, dd hagyományos értelmben már csak a földalattit vezetik. M2 M3 járműveit csak felügyeli a vezető, és csak szükség esetén avatkoznak be. Nekem elég unalmas le nenne.

Az M4-re felvett embereket átcsoportosították.

Nyugdíjhoz közeli nem nagyon van, ha üresedés van, akkor a dolgozó mond fel, vagy eü okok miatt alkalmatlanná vált.

Tanfolyamot egy ebernek nem hirdetnek

2020. jan. 26. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
2020. jan. 26. 13:25
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ,így már értem,egy darabig nem lehet számolni létszámhiánnyal a többi vonalon ezért nincs képzés hirdetve.

Ez esetben mindenképpen teszek egy próbát és jelentkezem az m1-es vonalra induló képzésre.

2020. jan. 26. 14:25
 15/15 anonim válasza:
Az állományban nagyon nagy hiányok vannak, és ha nem pótolják a vezetőket, akkor nagyon nagy probléma lesz. Akár metró is maradhat ki pár éven belül, ha nem intézkednek az utánpótláson.
2023. dec. 9. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!