Metróvezetök csak protekciósok/csókosok lehetnek?
Köszönöm a válaszokat és legközelebb saját magam is utána nézek a dolognak,kérdés feltétel nélkül.
Bár továbbra is tartom/vallom hogy internet meg plakát alapján is csak kisföldalattiba láttam lehetöséget jelentkezni,bár már ez is meglepö mert pár éve még az se volt.
Az a metro európában a második volt, a kontinensen az első.
Persze ez nem válasz a kédésedre, tudom.
Bár utcáról beesni nem ldhet, tanfolyamrs szükség van, dd hagyományos értelmben már csak a földalattit vezetik. M2 M3 járműveit csak felügyeli a vezető, és csak szükség esetén avatkoznak be. Nekem elég unalmas le nenne.
Az M4-re felvett embereket átcsoportosították.
Nyugdíjhoz közeli nem nagyon van, ha üresedés van, akkor a dolgozó mond fel, vagy eü okok miatt alkalmatlanná vált.
Tanfolyamot egy ebernek nem hirdetnek
Köszönöm a választ,így már értem,egy darabig nem lehet számolni létszámhiánnyal a többi vonalon ezért nincs képzés hirdetve.
Ez esetben mindenképpen teszek egy próbát és jelentkezem az m1-es vonalra induló képzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!