Hogyan tereljem el a figyelmem? Karácsony előtt kezdtem pályázni, akkor 8 pályázatot is betudtam nyújtani. Még sem kelettem sehova.
Ez egy nem túl nagy város. Szakmámban nincs sok lehetőség, ami van azt megpályázom. De eddig nem kellettem sehová, illetve egy esetben pedig nem tudnak rám várni márciusig, nekik azonnal kell valaki.
Gyermekem márciusba megy bölcsibe, ha nem tudok addig munkába állni elvesztem a gyed jogosultságom, ha nem adom be akkor bölcsibe akkor pedig a bölcsi helyet vesztem el.
Tudom van még addig idő, de kicsit csak kétségbeejtő a helyzetem, emiatt feszült és ideges vagyok.
Minél több helyre add be az önéletrajzod. Lidl-be és hasonló helyekre gyakran keresnek embert, oda akár személyesen is beviheted az önéletrajzod, kicsit jobban szem előtt leszel.
Amúgy ez ilyen. Rengeteg hazai cég folyamatosan rinyál a munkaerőhiány miatt, aztán nem vesznek fel senkit.
8#
Igazad van, inkább haljon éhen a gyerekével együtt...
Értesítés jön a profession-től, az életrajzom ott aktív, linkdinem aktív, már több munkaerőközvetítőnek elküldtem.
A vicc az, hogy egy ilyen közvetítő beszélt rá egy álláslehetőségre, azt mondta 10-e után keres, a vezető akkor lesz elérhető, ő mondta azt, hogy nagyon jó az önéletrajzom, nagyon jó lennék erre a pozira, ezt rám szabták stb.
Mondjam? 23-án én hívtam fel, azt sem tudta ki vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!