Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tereljem el a figyelmem...

Hogyan tereljem el a figyelmem? Karácsony előtt kezdtem pályázni, akkor 8 pályázatot is betudtam nyújtani. Még sem kelettem sehova.

Figyelt kérdés

Ez egy nem túl nagy város. Szakmámban nincs sok lehetőség, ami van azt megpályázom. De eddig nem kellettem sehová, illetve egy esetben pedig nem tudnak rám várni márciusig, nekik azonnal kell valaki.

Gyermekem márciusba megy bölcsibe, ha nem tudok addig munkába állni elvesztem a gyed jogosultságom, ha nem adom be akkor bölcsibe akkor pedig a bölcsi helyet vesztem el.

Tudom van még addig idő, de kicsit csak kétségbeejtő a helyzetem, emiatt feszült és ideges vagyok.

2020. jan. 25. 10:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az előző munkahelyemen 3 hónap volt a felmondási idő, letöltették mindenkivel. Ha ott maradtam volna se lennék jobb helyzetben.
2020. jan. 25. 12:37
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Napi 1-1,5h.-t foglalkozz a témával. Álláskeresés a neten mindenhol. Minél több helyre tedd fel az Önéletrajzodat, add be a jelentkezésedet, esetleg ingyelenes hirdetői újságokban hirdetsd magad, mihez értesz. Menj állásbörzékbe, a helyi családsegítők is tudnak segíteni.
2020. jan. 25. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
57%

Minél több helyre add be az önéletrajzod. Lidl-be és hasonló helyekre gyakran keresnek embert, oda akár személyesen is beviheted az önéletrajzod, kicsit jobban szem előtt leszel.

Amúgy ez ilyen. Rengeteg hazai cég folyamatosan rinyál a munkaerőhiány miatt, aztán nem vesznek fel senkit.

2020. jan. 25. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
52%

8#

Igazad van, inkább haljon éhen a gyerekével együtt...

2020. jan. 25. 14:39
 15/18 A kérdező kommentje:

Értesítés jön a profession-től, az életrajzom ott aktív, linkdinem aktív, már több munkaerőközvetítőnek elküldtem.

A vicc az, hogy egy ilyen közvetítő beszélt rá egy álláslehetőségre, azt mondta 10-e után keres, a vezető akkor lesz elérhető, ő mondta azt, hogy nagyon jó az önéletrajzom, nagyon jó lennék erre a pozira, ezt rám szabták stb.

Mondjam? 23-án én hívtam fel, azt sem tudta ki vagyok...

2020. jan. 25. 18:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerőst kell megkérni, hogy nézze át, aki nem hazudik.
2020. jan. 25. 18:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Februárban több esélyed lesz. Az, hogy 3 hónap múlva tudsz kezdeni az tényleg necces munkáltatói szempontból, ahhoz általában nagyon speciális vagy kiemelkedő szaktudás kell, hogy erre hajlandóak legyenek. Nálunk erre csak vezetői poziban volt eddig példa (ott 2 hónap volt a felmondási ideje a srácnak). Meg nyilván a kisgyerek sem előny (sajnos ez van).
2020. jan. 26. 07:06
 18/18 A kérdező kommentje:
Nálunk a cégnél mindenkinek 3 hónap a felmondási ideje, staff és indirekt munkakörökben.
2020. jan. 26. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!