Hogyan tereljem el a figyelmem? Karácsony előtt kezdtem pályázni, akkor 8 pályázatot is betudtam nyújtani. Még sem kelettem sehova.
Ez egy nem túl nagy város. Szakmámban nincs sok lehetőség, ami van azt megpályázom. De eddig nem kellettem sehová, illetve egy esetben pedig nem tudnak rám várni márciusig, nekik azonnal kell valaki.
Gyermekem márciusba megy bölcsibe, ha nem tudok addig munkába állni elvesztem a gyed jogosultságom, ha nem adom be akkor bölcsibe akkor pedig a bölcsi helyet vesztem el.
Tudom van még addig idő, de kicsit csak kétségbeejtő a helyzetem, emiatt feszült és ideges vagyok.
Ne aggódj és ne is stresszelj ez nem tesz jót az egészségednek.
Menj el személyesen érdeklődeni ezekhez a cégekhez hidd el ez valahol nagyon is számít, ahová nem keresnek embereket oda is menj el, ki tudj lehet hogy oda is keresnek embereket csak nem hirdetik nagyon, olyan munkát próbálj meg választani ami tetszik is, nem érdemes rossz munkahelyet választani maximum akkor ha már tényleg nagy a gond.
Ha semmi sem sikerülne akkor a munkanélkülibe jelentkez be és válassz egy okj képzést ami tetszik és ad kereset pótló juttatást, sok sikert és kitartást.
Dehogy akarok én feltételeket szabni. A bölcsi már novemberben azt mondta, hogy van egy hely márciusra, ha szeretném töltsük ki a papirokat. Én hozzájuk alkalmaszkodom, mert mi mást tudnék tenni.
De rúgj belém még egyet, köszönöm.
Velem is előfordult már, hogy elutasítottak és utánna rögtön újra hirdették az állást.
Személyesen a portáig jutok talán el, biztos, hogy nem fognak felengedni a HR-re.
Nem rúgtam beléd.
DE a munkáltató szempontjából igenis te akarsz feltételeket szabni.
Nem tudom milyen állás pontosan, nem is számít. De nem azért hirdetnek decemberben (amikor eleve kisebb az aktivitás), mert ráérnek még három hónapot várni rád. És ugye abba ne menjünk bele, hogy három hónap alatt ezerszer találhatsz jobb lehetőséget, így még nagyobbat kockáztatnak amellett, hogy hónapokig kell együttélni a létszámhiánnyal. Nagyobb részben az 1 hónap felmondási időt sem tudják megvárni cégek, nemhogy 3 hónapot mire újdonsült anyuka hajlandó beadni a bölcsibe a gyereket és leválni róla. (És ismét nem személyeskedés, a munkáltató ezt látja az ő szemszögéből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!