Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért ilyenek a kollegáim?...

Miért ilyenek a kollegáim? Vagy még idő kell, hogy befogadjanak?

Figyelt kérdés

3 hónapja dolgozom velük, egy 10 fős kis csapatban. Egy férfi kivételével mindenki nő (én is).

A problémám lényegében az, hogy ők annak ellenére, hogy kedvesek és tanítanak, emberileg mintha nem igazán akarnának nyitni felém. Ha mesélek valamit nem reagálnak, csak néznek, pedig ugyanúgy mesélek mint ők magukról. Próbáltam volna beilleszkedni. A munkámban ügyes vagyok, emiatt kapásból 1 kolleganőm ki nem állhat, irigy rám és folyton passzív agresszív.

Amúgy nagyon ritkán szólalok meg, általában némán dolgozom és csak munkaügyben beszélgetek velük, viszont ha ők mesélnek magukról arra kedvesen reagálok, de én ha heti 1x mondjuk mondok valamit, rögtön az unottság és az érdektelenség látszik rajtuk. Egyszerűen azt érzem, hogy nem tudok ide beilleszkedni. A férfi kollegám nagyon közvetlen velem, amiatt meg zavarban vagyok nagyon.

2020. jan. 25. 10:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindenáron beilleszkedni. Amíg nincs fúrás, csesztetés és tanítanak, addig szerintem nincs gáz.

Ez egy munkahely. Munkaidő után tudsz találkozni a barátaiddal.

Ne akarj barátkozni és ne mesélj nekik ha ennyire passzívan reagálnak.

Te felajánlottad a barátságodat, amit tudtál az megtetted. Innentől náluk a labda. Ha a jövőbe akarnak barátkozni akkor már nekik kell nyítni.

2020. jan. 25. 14:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
11-esnél a labda! :)
2020. jan. 25. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Én annó csávóként bekerültem egy okj szakmara ahol 23 nő volt meg két csávó (az egyik én).

A másik csávó összejött az egyikkel tehát ők elvoltak. Maradtam én meg a többi 22 nő. Életemben nem röhögtem annyit mint rajtuk... azt az áskálódást, kis stílü gonoszságot meg klikkesedést amit előadtak én beszartam rajtuk 😀 be kell kerülnöd valamelyik klikkbe, mindegyikkel képtelenség jóban lenni.

2020. jan. 26. 00:54
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as ez munkahely nem tanfolyam. És minek kerüljön be a klikkbe, hogy tönkre menjen?
2020. jan. 26. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!