Belemennétek abba ha az állásotokkal zsarolnak hogy átjelentenek minimálba és zsebbe kapjátok a többit? Ugyanannyit kaptok végső soron mint eddig
Belemennétek ebbe ha az állás a tét? Eddig kaptam nettó 170-et, ezután is ennyit kapok majd, de eddig ezt fehéren full bejelentve kaptam ezután minimálra leszek jelentve és a többit zsebbe kapom. A vége ugyanúgy 170.
Ha nem megyek bele elküldenek.
Belemennétek?
"De ha szerinte úgysem lesz nyugdíja, nem mindegy hova kapja? "
Ember. Ez volt a kérdésem. PONT ez volt a kérdésem. Hogy a zsebbe kapott fizu egyetlen hátránya a nyugdíj. A majdani nyugdíj. De mivel az sanszosan úgyse lesz így nem tök mindegy hova kapom ?
Épp ez volt a kérdésem!
"De mivel az sanszosan úgyse lesz így nem tök mindegy hova kapom ?"
Na megérkezett már a nagyokos kérdező :D
Akkor minek írtad ki a kérdést? Semmi értelme, csak leszólsz mindenkit...
Kérdező,
tudsz értelmes választ adni a 42-esnek? Ő helyettem is kérdezett, pedig nem ismerjük egymást. Vagy "hülyékkel" nem diskurálsz már?
Nem, egyáltalán nem.
Én elhiszem, hogy a hozzad hasonló prolik körében nagy divat szürkén vagy feketén dolgozni, de tudod, vannak normális és tisztességes emberek, akik törvényesen dolgoznak, és befizetnek maguk után minden adót.
Mondjuk azok nem is 170et keresnek, mint te és a társaid. :D csak hogy tudd kinek a pénzéből működik az ország
Kérdező, a kognitív disszonanciád elnyomásában király vagy!
:-D
Kb. "mások is csalnak, te miért ne tedd" alapon jól meggyőzted magad, hogy úgy jó, ahogy van.
No de akkor meg miafenéért indítottál kérdést...?
#43: Dehogy tud választ adni :) Bár megválaszolta ott ahol idéztem.. Leírta hogy tök mindegy hova kapja.
Most meg sunyít, vagy vár valami olyan válaszra ahol szintén beszólhat :D
Hu de durva emberek vannak itt gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!