Magát járatja le egy munkahely ha nemleges válaszom után 3x rámtelefonál hogy nem mennék-e mégis oda dolgozni?
Állásinterjú ahol már eleve nem volt szimpi az egész hely de ezt ott nem mondtam. Pénz is szar.
Írtam később egy mailt hogy köszönöm a „fantasztikus“ lehetőséget de most nem.
Válasz nem jött, de később a cégtől 3x felhívtak hogy nem gondoltam -e meg mégis?
És még égették magukat hogy de „jól gondoljam meg mert hamar betelik a hely“ szóval még fényezték is magukat a semmire. Ha hamar betelik a hely minek hívogatnak engem? Akkor nyilván ezer ember áll sorba akik hívás nélkül is kezüket lábukat törik hogy bejussanak.
Nem égeti járatja le magát egy cég ezzel a magatartással?
Mondj nekik egy 3x-os összeget, hogy azért odamennél...
Tuti nem fognak hívogatni. :-D
Érdekes helyzet.
Szerintem: láttak benned olyan potenciált, amit az esetleg addig jelentkezőkben nem, ezért kereshettek. Nem hinném, hogy nagyon hamar betelne az a munkakör, feltéve, ha nem több embert keresnek.
Égeti, nem égeti, nekik ember kell.
"olyan potenciált, amit az esetleg addig jelentkezőkben nem, ezért kereshettek"
Betanított meló minimálbérnél alig több bérrel. Milyen potenciált.... hülye aki hozzájuk megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!